blanco.

Tässä sitä nyt ollaan ja ihmetellään. Alku on aina niin hankalaa, vaikka tätä lähes päivittäin olen jo pitkään tehnytkin. Miten vaikeaa voi olla kertoa taas uudelleen, kuka olen ja miten minä tänne olen päätynyt?  Tämä on nyt toinen, mutta toivottavasti pysyvä muuttoni. Olen elämässä muutenkin muuttanut useita kertoja. Viimeisin muuttoni oli asumaan tänne Tampereelle Kotkasta. Muuttaminen on aina uuden alku, ja kohdallani kaikki suuret muutokset ovat niitä olleet. Nyt muuton kohteena oli tällä kertaa blogini, joka siirtyi siis tänään Lily.fi:stä tänne ja pikkuhiljaa laittelen muuttotavaroita paikalleen, jotta saan blogista taas itseni näköisen. Vanha blogini pysyy Lilyssä vielä tovin, joten kannattaa käydä siellä kurkkaamassa, että mistä tässä kaikessa on kyse.

Olen siis Emma, oikealta etunimeltäni Emmakaisa, mutta kukaan ei minua kokonimelläni puhuttele, että ihan Emma vaan. Olen 25- vuotias sairaanhoitaja, kissanomistaja ja tuleva vaimo. Syy siihen, että tänne Fitfashionin porukkaan liityin mukaan, on rakkauteni liikuntaan ja hyvinvointiin. Minulla on pitkä tanssitausta ja joku saattaa minut muistaa Bionic crew:n riveistä, josta muuton yhteydessä jouduin myös valitettavasti poistumaan. Olen kamppaillut jo useamman vuoden viha-rakkaussuhteessa saliharrastuksen kanssa ja oikeastaan viimeisen vuoden aikana löytänyt sen balanssin suhteessa liikuntaan ja itseeni. Tavoittelen kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia, jonka tuloksena toivon tietenkin sen omaa silmää miellyttävän vartalonkin pikkuhiljaa muotoutuvan. Matkaan mahtuu varmasti paljon tuskanhikeä, iloa ja onnistumisia. Raakaleivonnan ystävänä paljon reseptejä ja tulevana bridezillana myös niitä häähössötyksiä:) Tervetuloa siis blogini pariin, tästä tämä matkamme taas alkaa!

kuva: Milka Rantamo
kuva: Milka Tarkiainen

withloveEmma

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “blanco.”

  1. Kävin lukemassa muutaman postauksen vanhassa blogissasi, ja kirjoitat kyllä tosi kivasti ja persoonallisesti! Ja tuo mitä kirjoitit kotikenttäedusta, kun mies käy tavoitteellisesti salilla ja neuvoo – täällä sama, onneksi ei tarvii olla maksamassa mansikoita kokoajan pt:lle! Vaikka tosiaan itsekin olen aika usein hankala autettava 😀 täytyy jäädä seuraamaan sun blogia, innolla odotan uutta tekstiä tänne! 🙂

    • Feel your pain;) Jos mulla olisi rahaa, niin saattaisin jopa palkata hetkeksi ulkopuolisen trainerin, sillä joskus on hyvä mennä myös kauas, että näkee lähelle. Kivaa kevättä ja kiva että olet mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta