aamupalarakkaus

aamuRakastan aamuja! Rakastan kaikkia aamuja ja viikonloppu-aamut ovat erityisesti ihan lemppareitani. Olen sitä tyyppiä joka nukkuisi juuri niin pitkään kun vain voisi jolloin aamut menisivät täysin ohi ja lähinnä heräisin lounaalle jos silloinkaan. Olen kuitenkin herkän uneni takia todennut, että on parempi vain herätä viikonloppuisinkin jo ennen kahdeksaa, jotta rytmi pysyy kunnossa, eikä minun silloin tarvitse huolehtia siitä, että sunnuntaiyö menee valvoessa. Säännöllinen rytmi on helpottanut huomattavasti myös arkiaamujani, sillä jaksan nyt herätä reippaammin jo hyvissä-ajoin, jotta ehdin aamulla muutakin kun vetämään vaatteet niskaani. Aamurakkauteeni liittyy vahvasti myös rakkaus aamupaloihin. Mikään ei ole niin ihanaa kun syödä rauhassa kunnon aamupala, enkä edes aloita siitä miten rakastan esimerkiksi hotelli-aamiaisia taikka brunsseja.

//Vinkkinä muuten aamuvirkuille: aamu-unisen miehen saa helposti ylös pekonin tuoksulla 😉aamu2Arkisin aloitan aamuni aina smoothiella, ja vasta yhdeksän aikoihin syön aamupuuroni. Smoothieeni sisällytän yleensä mahdollisimman ravinnerikkaita raaka-aineita, kuten: marjoja, vehnänorasta, superfoodeja ja hieman aina myös proteiinia. Superfoodeista käytän lähinnä chiaa ja camucamu jauhetta. Msm:n imeytymisen kannalta c-vitamiini on tärkeää ja camu camu– jauhe on todella c-vitamiinipitoinen superfood-jauhe (MSM-jauheeni juon aina veden seassa, lisää tästä kokeilusta voit lukea täältä). Tänään kun saatiin nauttia rauhallisesta aamupalasta, tein meille herkkusmoothiet joihin laitoin:

Mansikkaa, inkivääriä, puolikkaan banaanin, 1tl camu camu- jauhetta, puoli nippua venhnänorasta, kourallisen pinaattia, minttua, puolikkaan limen mehun, 2 rkl chiahyytelöä, mantelimaitoa ja skoopillisen vaniljan makuista proteiinijauhetta. 

Mikä on sinun smoothiesalaisuutesi?

aamu1withloveEmma

 

 

 

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “aamupalarakkaus”

  1. Kuin minun kynästä nuo aamujutut !!! Mikään ei ole ihanampaa kuin aikainen aamu ja iiiihana aamupuuro kaikessa rauhassa, sekä aamu lenkki, sitten jaksaa töissä iloisena ja pirteänä koko päivän !!
    Ja viikonlopun aamuista en edes mainitse , ne on niiiiiin …. hmmmm… 😀

    Ja juu, hotelliaamiaiset !!!! Wooooow. Hyvä että maltaa edes nukkua yötä kun aamupalaa odottaa ” 😛

    • Veikkaampa, että meitä aamusta nauttijoita löytyy paljon:) Pitäisi joskus mennä ihan muutenvaan hotelliaamupalalle, sinnehän voi ihan muutenkin mennä, toisi pientä luksusta arkeen;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta