Mitä on tapahtunut kolmessa kuukaudessa?

treeni1

Otettiin eilen Timon kanssa uudet kehonkoostumusmittaukset. Edellisistä olikin kulunut aikaa tarkalleen sen kolme kuukautta. Tässäkohtaa kevättä en enää oikeastaan toivo sen suurempaa lihaskasvua(enpä), mutta suotavaa olisi, että rasva lähtisi liikenteeseen. Olin oikeastaan silloin tammikuussa hieman yllättynytkin omasta rasvaprosentistani, joka osoittautui paljon korkeammaksi, mitä olin kuvitellut. Lähtötilanteeni oli siis 25,6% ja painoa oli silloin tasan 59kg. Olen viimeiset seitsemän viikkoa treenannut melkein joka viikko sen viisi treeniä, mutta muutamana viikkona treenit ovat jääneet neljään. Ennen tätä treeniohjelmaa oli treenaamiseni hieman epäjärjestelmällisempää ja koevedin yhden rasvanpolttotreenin heti vuoden alussa, joten tulokset senkintakia ovat hieman jäljessä. Mitä sitten tavoittelen? Tavoittelen parasta versiota itsestäni heinäkuun puoleenväliin mennessä. Menemme Timon kanssa naimisiin 18.heinäkuuta ja olen jo aikoja sitten sanonut, että haluan olla häissä elämäni kunnossa. Se mitä häiden jälkeen tapahtuu onkin sitten vielä arvoitus, pitää keksiä joku uusi tavoite. Nyt kuitenkin keskitytään tähän meneillä olevaan kevääseen täysillä ja tästä on hyvä pistää kakkosvaihde silmään, sillä suunta on eteenpäin. Rasvat olivat tippuneet 22.8 prosenttiin, vaikka painoa oli tullut lisää melkein kaksi kiloa. Toisaalta mittaustulosten perusteella näyttäisi, että paino on tullut lihasten muodossa, joten tämä on mennyt juuri niinkuin on pitänytkin, vaikka peilistä kun katson itseäni en koe muutosta juurikaan tapahtuneen(höh). En jaksa edes toivoa mitään kamalan suurta lihaserottuvuutta, sillä pitkien ja laihojen raajojeni rakentamiseksi tarvisin ensin kunnon bulkin, ennenkuin voisin edes kuvitella kunnollista lihaskasvua tapahtuvan. Nyt kuitenkin pienikin lihasmassan nousu on plussaa. Ensiviikolla vedettän hieman kevyempi viikko ja nyt on kai se aika kun pitää alkaa niitä makrojakin laskeskelemaan, jotta sinne omaan tavoitteeseen vielä pääsisin kunnialla. Olen todella huono ajattelemaan mitään pitkällä tähtäimellä ja siksi tämmöiset suht lyhyenajan tavoitteet ovat minulle paljon helpompia, kuin miettiä vaika vuotta eteenpäin. Jaksan painaa täysillä helposti sinne heinäkuuhun ja sitten ottaa hetken taas rennommin, ennenkuin keksin mitä seuraavaksi alan tavoitelemaan. Nyt oikeastaan ainoa kompastuskivi mikä minun eteeni saattaa tulla on nämä ruokavaliohommat, nimittäin niissä mennään ihan hakuammunnalla. Ruokavalioni nyt periaatteessa on ihan kunnossa, sillä niinkuin kerroin jo pari postausta sitten, syön yleensäkkin hyvin puhtaasti. Aikapaljon olen myös itse perehtynyt asioihin ja jonkinlainen käsitys minulla on niistä minun rasvanpoltolleni sopivista makroista, mutta kyllä tässä on käynyt moneen kertaan mielessä ihan ammattilaisen palkaaminen, sillä tämä ainainen arvaaminen on niin turhauttavaa. Haluaisin kuitenkin tehdä tämän ihan viimeisen päälle ja nähdä, että mitä näissä puitteissa on mahdollista saada itsestä irti. Nyt ei kuitenkaan auta muutakun painaa täysillä eteenpäin, sillä motivaatio on huipussaan ja siitä aion pitää kiinni!

treeni

Energistä viikonalkua!

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta