Kesän hehkua iholle

Tämä postaus ei ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa, tykkään vaan tästä tuotteesta ihan älyttömästi.

Rakastan rusketusta! Olen ennen kulunutta vuotta ollut aina ahkera solariumin käyttäjä, ehkä hieman liiankin ahkera. Tiedostan solariumin riskit, enkä laisinkaan puhu sen käytön puolesta. Nyt Tampereelle tulon jälkeen, eli pian vuoteen en ole käynyt tekoauringossa kertaakaan ja tämä on varmaan vain todella hyvä, sillä ihoni on ollut melkoisen rasituksen alla. En vaan silti voi itselleni mitään, että ruskettunut iho on minusta kaunis. Olen aina ollut rusketuksen suhteen hieman sellainen ”more is more” ihminen, mutta pikkuhiljaa sitä kai vanhenee, kun olen oppinut hillitsemään itseni. Luonnostaan vaaleana minulla on sellainen läpikuultavan sinertävä iho, ja jotta en näyttäisi ihan Lumikin rumalta serkulta, on minun parempi pitää pientä väriä pinnassa ympäri vuoden. Olin kokeillut aikanaan varmaan kaikki kaupanhyllyltä löytyvät rusketustuotteet, ja olin todella turhautunut, sillä kaikki A.haisivat, ta B.näyttivät oranssilta. Tanssiryhmän tytöt helpottivatkin minun elämääni muutamavuosi sitten ja tutustuttivat minut st. Moriz:in itseruskettavaan, eikä siitä ole ollut paluuta. Olen kuullut, että Vita liberata(oliko tuon niminen?) olisi VIELÄ parempi kuin tämä, mutta todella halvan hinnan takia olen aina päätynyt tilaamaan tätä minun luottotuotettani. Vaahto on helppo levittää, mutta kokeneelle hölvääjälle suosittelisin voidetta, sillä siitä saa vielä intensiivisemmän värin. Värejä on kahta laatua, on tumma ja vaaleampi. Itse käytän tummaa (tietenkin :D). Väri tarttuu heti, joten on helppo nähdä mihin itsistä levittää. Aamulla ei kannata saada kohtausta, vaikka väri näyttäisikin todella epätasaiselta, sillä suihkun jälkeen väri tasoittuu ja vaalenee aikalailla. st. Morizilla on aika mieto haju, mutta tarkkaavaisimmat rusketusnenät kyllä tietävät, että tämän tytön rusketus ei ole peräisin Thaimaasta. Mikäli haluaa todella ruskean ihon, niin silloin kannattaa ehdottomasti laittaa kahtena päivänä peräkkäin. Tämä ei sitten ole mitään paljainkäsin levitettävää, sillä väri tarttuu kämmeniin, eikä kyllä lähde ihan helpolla irti. Tälle tuotteelle en ihan äkkiä löydä korvaavaa, mutta never say never! Harmi vaan, että tätä ei ainakaan minun tietääkseni saa kuin netistä tilaamalla. Yksi purkki on kuitenkin todella riittoisa, riippuen tietenkin käytön määrästä..

morizmoriz1

 

Kauniisti päivettyneitä päivä ja ihanaa tulevaa viikonloppua! Onneksi huomenna on perjantai.

withloveEmma

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Kesän hehkua iholle”

  1. Toi on paras itseruskettava ikinä, ja juurikin DARK ja vaahtona. Mä oon kalmankalpea ja huonosti ruskettuva mutta tolla tulee todella hyvä jälki ja ei ole laikukas seepra koska jo levittäessä näkee minne sitä on laittanut. Ja aina väitetään ettei muka haisis pahalle mut tässä se on fakta. Toi ei todellakaan löyhkää semmoiselle niin kuin itseruskettavat. Mä en voi normaaleja itseruskettavia käyttää lainkaan koska inhoan sitä lannanhajua ja saan itsestäni migreenin.

    • Mä olen ihan rakastunut taas siihen voiteeseen, itseasiassa tilasin sitä ihan vahingossa kun mun piti tilata yksi vaahto ja yksi suihkutettava. Toi vaahto kyllä taas levittyy paljon iisimmin kun se voide. Oon jo monta vuotta vannonut ton nimeen!Saa hyvän,pysyvän ja helpon rusketuksen 🙂

    • Heippa 🙂 Nooo tota itse olen kyllä laittanut,mutta laiton jälkeen tiedostat jokaisen olemassaolevan ihohuokosen 😀 mutta jos kuorit aamulla laiton jälkeen naaman niin se tasoittaa hyvin jälkeä. Kivaa viikonloppua:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta