Niille aamuille, jolloin jokainen sekuntti merkitsee

bullet2Varmaan jokaisella meistä on niitä aamuja, kun kello tuntuu juoksevan tuplanopeudella. Maanantaina hieman venyneiden aamutoimien vuoksi kello tuntui liikkuvan pikakelauksella ja siinä hörppiessäni aamukahvia meikkauksen lomassa tuntui, etten ikinä ehtisi enää juoda smoothieta kahvin lisäksi. Sain jonkun hetkellisen mielenhäiriön ja heitin loput hieman liian tummapaahtoisesta kahvistani blenderiin vehnänoraan, soijamaidon ja proteiinijauheen sekaan. Kuinka ollakkaan tästä tuli aivan törkeän hyvää.. Mitä nyt vehnänoras yhdistettynä kahviin ei ehkä ollut se maailman paras juttu, mutta päätin jalostaa tätä hieman heti tiistaina. Nyt jo ihan suunnitelmallisesti join puolet kahvistani ja annoin sen samalla hieman jäähtyä. Kun sitten vihdoin sain itseni valmiiksi, surautin loppukahvin, makeuttamattoman soijamaidon, teelusikallisen kookosöljyä, puolikkaan banaanin ja 30g vanilja proteiinijauhetta sekaisin ja nautiskelin sen pienellä ripauksella kanelia. Sanotaanko nyt näin diplomaattisesti, että tämä antaa hyvän potkun aineenvaihdunnalle heti aamusta.. Tämän extempore-kokeilun myötä tästä tuli nyt minun joka-aamuinen kahvipirtelöni! Mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa uusi päivä?

Vinkki torkuttelijoille: minun aamuni pelasti se, että vein puhelimen keittöön yöksi, jolloin A. käyn nukkumaan aikaisemmin, B. minun pitää nousta sammuttamaan herätyskello, jolloin en enää kyllä mene takaisin nukkumaan, kun kerran jo ylhäällä olen. Kannattaa kokeilla 🙂

bullet

 

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta