Miten selätän kevätväsymyksen?

Annoin Kotilääkäri-lehden maaliskuun numeroon omat keinoni selättää kevätväsymys, tässä juttu kokonaisuudessaan(lehteen se oli typistynyt viiteen lauseeseen :D):

  1. Annan välillä itselleni niitä hetkiä, jolloin hyvällä omatunnolla syön ravintolassa ja herkuttelen kotona, silloin jaksan muina aikoina kiinnittää huomiota ravitsevaan ja terveelliseen ruokavalioon.
  2. Nukun niin hyvin kun pystyn. Päivätyöni herättää minut jo ennen kuutta, joten yöunet tuppaavat jäämään vähälle. Jotta töiden jälkeen en olisi aivan väsynyt, koitan iltaisin päästä nukkumaan jo hyvissä ajoin, jolloin jaksan töiden jälkeen liikkua ja nähdä ystäviä.
  3. Ammennan aamuista: Rakastan rauhallisia aamuja, jolloin saan kiireettömästi lukea lehtiä ja syödä tukevan aamupalan. Käytänkin aina mahdollisuuden tullen aikaa aamupalan valmisteluun ja siitä nauttimiseen, jolloin jaksan energisenä touhuta koko päivän.
  4. Pidän kodin siistinä. Olen hyvin epäjärjestelmällinen ihminen ja siksi myös kotimme tuntuu olevan aina pienessä kaaoksessa. Kun pidän kodin siistinä huomaan omien energiatasojenikin olevan paremmat. Kun aamulla heräät siistissä kodissa, on ihanaa aloittaa päivän työt ja kohdata arjen haasteet!
  5. Saan energiaa keväästä, lämpenevistä ilmoista ja pitenevistä päivistä. Kävelen pitkiä lenkkejä ja haistelen kevään tuoksuja, jolloin kaikki viimeisetkin väsymyksen rippeet ovat tiessään.
  6. Olen armollinen itselleni. Joskus on vaan myös hyväksyttävä se, että kaikkeen ei voi venyä, eikä tarvitsekaan. Viikonloppuna myöhään nukutut unet, taikka ilta sohvannurkassa lempi ohjelmia katsellen ovat välillä ihan paikallaan.

nelly1nelly2

 

Tilasin muuten nelly.com:ista nuo yllä olevat treenihousut.. Ihan älyttömän kivannäköiset, mutta ihan todella huonot jalassa. Nämä nimittäin tahtoo valua ihan kokoajan. Reisistä nämä ovat vähän tiukahkot, mutta ylhäältä löysät. Housut on Nelly sport- merkkiä, minulla on yhdet toisetkin heidän housut ja ne ovat olleet kyllä todella hyvät.. Minun on niin kauhean vaikea löytää hyviä treenihousuja muutenkaan näiden säärieni kanssa.

Ihanaa lauantaipäivää housuista huolimatta, ja onnea kaikille Kulttuuritalolla tänään ja huomenna kisaaville 🙂

withloveEmma

 

ps. käyhän tykkäämässä blogista myös facebookissa 🙂

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta