Voisiko minustakin tulla vahva?

Teen nyt koepostauksen puhelimella, joten kaikki omituisuus johtuu siitä 😀

Vietettiin kulunut viikko niinsanottua kevennettyä viikkoa, tai minä ainakin yritin kovasti. Todellisuudessa tein käsitreenit varmaan kovemmin kuin ikinä ja olin ihan fiiliksissä, että siirryin alatalja-hauiksissa isojenpoikien painoihin (Emma-Suomi- Emma: tarkoittaa, että painopakassa lähennellään puoliväliä:D). Sain vedettyä eilen myöskin kaksi leukaa, mikä on minun mittapuulla tosi monta! Muistan joskus sanoneeni, että ei minua kiinnosta, että olenko vahva, kunhan näytän hyvältä. Minun täytyy kyllä perua puheeni, sillä kyllä minä iloitsen nyt saavutetuista tuloksista voimatasolla ja tietenkin myös niistä pikkuhiljaa kasvavista lihaksistani. Toivon myös, etten vain saisi voimaa, vaan oppisin myös hyödyntämään kehoani. Katselin perjantaina salilla yhtä tyttöä ja hän oli ihan mielettömässä kunnossa, mutta hänestä näki myös, että hän on urheilija. Hän liikkui ja treenasi ketterästi ja samalla myös näytti voimakkaalta. Toivon itsekin nimenomaan sitä urheilullista ja ketterästi liikkuvaa vartaloa,  enkä vain todella treenattua sellaista(hah ketä yritän huijata, kävisi sekin pelkästään). Olen niin tyytyväinen omiin pikkusaavutuksiin ja nimenomaan nämä pienet asiat tekevät treenaamisesta kivaa. Pitkään minua vaivannut isojen painojen inhokin alkaa väistyä, sillä oikeasti ongelmani on ollut huono tekniikka ja liian isot painot, enkä ole kuunnellut itseäni, jolloin olen vain turhautunut. Edelleen tuntuu, että olen kyykyn kanssa jumissa, mutta kai sekin pikkuhiljaa alkaa kehittyä, ainakin kaikki muut voimatasot nousevat tasaisesti ja varmasti. Tämä tunne on ihan mieletön kun jokaisen treenin jälkeen on voittajafiilis, toivottavasti ne minun huonot päiväni pysyisivät siellä minne ovat lähteneetkin, sillä tämä flow on niin kivaa! Kyllä sen vaan huomaa, että olen itse itseni suurin vastus, mutta samalla myös paras motivaattori! Onko muilla samoja fiiliksiä? Vai junnaako treeni paikallaan?

image
Mistään ei arvaisi, että kolmen viimeisen postauksen kuvat on otettu peräkkäisinä päivinä 😀 Ei ainakaan housuista…

image

 

Arvatkaa muuten, että onnistuiko postauksen teko puhelimella? No ei todellakaan..

Energistä alkavaa viikkoa<3

-Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta