viikonlopun metsätreeni, vai metsähommia sittenkin?

mäntis2

Monelle viikonloppu oli rusketuksentuoksua, kimalletta, lihaksia ja upeita naisia, sekä miehiä. Minun viikonloppuni oli hikeä, mutaa ja paljon oksia. Olimme siis lauantaista sunnuntaihin metsätöissä vanhempieni mökillä, tai oikeastaan se ei ole mökki, vaan pieni  maatila ilman eläimiä. Tiedettiin jo mennessä, että ollaan lähdössä metsätöihi, niin pikkuinen urakka ei tullut mitenkään yllätyksenä. Oltiin muodikkaasti myöhässä paikalta ja muut olivat jo aloittaneet hommat hyvissä ajoin ennen meitä, joten loppujenlopuksi me päästiin Timon kanssa suhteellisen helpolla. Oli kyllä oikeastaan aika mukavaa viskoa puunpalasia ja pikkuisia kuusia pitkin metsää ja pääsin minä poiken kanssa kantamaan ihan kunnon pölkkyjäkin, joten ei kyllä haittaa, että viimeviikon treenit jäi neljään, sen verran oli nimittäin rankka rupeama. Muutaman tunnin aherruksen jälkeen oli ihan todella hyvä fiilis, ennenkuin minulla alkoi ihan hillitön hermosärky käsissä, joka ei helpottanut ennenkuin joskus aamuyöstä. Sen lisäksi ilmeisesti homeiset pölkyt oli ärsyttänyt minin käsiä, sillä molemmat kädet oli ranteiden kohdalta ihan läikikkäät ja kutisevat. Vasemman käden yksi suurimmista länteistä on edelleen turvoksissa ja kipeä, voi myös olla, että se on vain ärsyyntynyt minun voimaharjoituksistani metsässä myös. Ärsyttää kun minulla nämä kaikenmaailman allergiaoireet vaan pahenee, tuntuu, että vuosi toisensa jälkeen minulle ilmestyy taas uusi vaiva jonka kanssa saan painia. Olen itse diagnosoinut tämän ihottuman nokkosihottumaksi, mutta voi olla, että se ei ole sitä vaan jotain muuta. Olen kyllä sen verran pätevä kotilääkäri, että luulisi minun tietävän(hehheh). Pidettiin eilen myös kunnon herkkupäivä ja kyllä sitä sitten tulikin syötyä melkein kaikki mikä käteen eksyi suffeleista, joista en edes tykkää, alkaen. Nyt on taas kiva jatkaa tiukemmin syömistä, vaikka kyllä tiedän, että seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan hankalia kaikenmaailman menojen takia. En kuitenkaan jaksa asiasta ottaa mitään paineta, sillä olen antanut itselleni luvan vielä tämän kuun loppuun hieman löysäillä välillä ja sitten vapun jälkeen jää kaikki ylimääräinen ja aletaan kiristää kaikki viimeisetkin rasvat pois. On nimittäin enää kolme kuukautta h-hetkeen(APUA). Tänään olisi tarkoitus aloittaa uusi treeniohjelma ja sitä sitten jatkaa sinne kesäkuun alkuun ainakin, johan tuota edellistä ehdittiinkin pumppailla sen kahdeksan viikon verran. Palaakin ohjelmaan liittyen vielä asiaan tämän viikon aikana!

mäntis1 mäntis

 

withloveEmma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “viikonlopun metsätreeni, vai metsähommia sittenkin?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta