Kuuluuko tässäkohtaa olla stressaantunut?

tiistaiMinulla on ilmestynyt viimeaikoina outoa ihottumaa ympäri kehoa, enkä ole siitä ollut mitenkään huolissani, olen nimittäin todella herkkä milloin millekkin ja jos minulle joku ihottumaläntti ilmestyy, ei se ole mitenkään kummallista. Tänään sitten näytin ihottumaa työkaverilleni ja toisellekkin, molemmat kysyivät, että olenko jostain stressaantunut? Pitäisikö minun olla? Olen myös kuullut, näitä häästressikysymyksiä yhdeltä sun toiseltakin ihmiseltä, ”kun häätkin on jo kohta”. Onko se joku itseisarvo, että kun häät tulee niin sitten stressataan? Voi olla, että saatan uhrata ajatuksen taikka kaksi jollekkin asialle, mutta jotenkin minusta asiat kyllä lutviutuu ja minua ihan ärsyttää muiden kysely siitä, että joko stressi painaa päälle? – EI paina. Todellakin ajattelin, että minusta tulee ihan kamala bridezilla ja huudan kurkkusuorana, kun pöytäliinat ei ole täysin samansävyistä pellavaa ja itken itseni uneen, sillä penkkimme on ruskeat. Kyllä minä aina hetkeksi kauhistun, mutta useimmiten se on mennyt ohi noin nanosekunnissa. En minä jaksa enää tässäkohtaa vaivata päätäni täysin epäolennaisilla asioilla vaan haluan keskittyä siihen, että kaikki päivän ja illan kannalta olennaiset palaset ovat kohdallaan, ja yksikään niistä ei todellakaan ole viirinauhojen samankuvioisuus. Toisaalta pieni stressi saisi minut varmaan toimimaan tehokkaammin, sillä tämä minun lunkki asenteeni on kyllä jättänyt aika paljon askartelua tekemättä ja tiedän, että niiden kanssa tulee vielä hiki, kun herään askartelutavaroiden keskeltä viikkoa aikaisemmin toteamaan, että mikään ei ole valmista. Onneksi tässä on kolme tehokasta kuukautta aikaa vielä hankkia se kuvioon kuuluva häästressi ja muuttua tv:stä tutuksi häähirviöksi, jolla ei ole kuin anoppi säälistä kaverina häiden jälkeen. Ehdin vielä unohtaa kutsujen lähetyksen ja tajuta sen kun ketään ei ole ilmoittautunut. Ja todellakin ehdin vielä saada harmaita hiuksia siitä, että oikean puolen kulmakarvani eivät ole asettuneet hääkorrektisti ja kaasojenkaan hiukset eivät ole kaikilla saman väriset –  tai sitten en se jää nähtäväksi.

tiistai1 tiistai2

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta