Helppo ja herkullinen raakasuklaa

salmis5Oli ihan pakko tänään tehdä pitkästä aikaa suklaata, sillä olen tämän viikon kärsinyt vakavasta suklaanpuutteesta. Suklaanpuute on näkynyt himona fazerin sinistä ja oikeastaan ihan mitätahansa makeaan viittaavaa kohtaan, olen ihan toivoton. Tänään sitten tartuin tuumasta toimeen ja kaivoin kaapista lakritsauutteen, lucuman, soijalesitiinin ja raakakaakaojauheen, jotka sekoittelin kolmeen ruokalusikalliseen neutraalinmakuista sulatettua kookosöljyä. Kaikkea taisin laittaa ruokalusikallisen massaan. Raakasuklaan teko on vähän taiteeseen verrattavaa, silä joka kerta siitä tulee hieman erilaista, riippuen ihan kaapin sisällöstä. Massan lusikoin muotteihin ja laitoin pakkaseen. Kun kotiuduin Pauliinan kanssa tehdyltä lenkiltä oli minua odottamassa valmis suklaa (oli muuten ihan jäätävä ilma). Ihan ei mennyt nyt makrojen mukaan, mutta parempi vaihtoehto tämä, kuin se sininen suklaa, eikä kyllä jää maussa laisinkaan kakkoseksi, vaikka terveellisempi vaihtoehto onkin! salmis2Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Pauliinan Health’s kitchen– blogi, siinä on mimmi josta kannatta ottaa esimerkkiä! Harvoin jään sanattomaksi kenenkään muutosten edessä, mutta hän on kyllä tehnyt sellaisen duunin oman kroppansa kanssa, että ei voi muutakuin kunnioittaa! Minun mielestä on niin siistiä saada tutustua blogin kautta uusiin ihan huikeisiin ihmisiin, fitfashionilla on niin vahvoja ja upeita naisia bloggareina, että välillä miettii, kuinka on tänne sekaan joutunutkaa.. En nyt yhtään väheksy mieskollegoiden upeutta, mutta ymmärtänette, että mitä tarkoitan 😀

Loppuun ihan tämmöinen mielipidekysymys.. Mitäs tuumaisitte jos siirtelisin tänne Lilystä kaikki reseptit? Ajattelin viimeistään tuossa reilun kuukauden päästä poistella Lilyn osoitteen kokonaan. Toki kirjoittelisin samaan tahtiin kuitenkin, mutta lisänä tulisi kaikki leivonta/ruokakokeilut. Onko ihan tuhoontuomittu ajatus?salmis4

 

withloveEmma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Helppo ja herkullinen raakasuklaa”

  1. Ihanan oloinen uusi blogi taas löytynyt 🙂 Toivomuksena heittäisin ilmoille kuitenkin, että hieman erottelisit reseptikohtaa muusta tekstistä, vaikka määrät olisivatkin suurpiirteisiä. Ja kerää ihmeessä reseptit tänne! Olisi herkullinen pläjäys saada monta uutta ohjetta kerralla.

    • Heippa ja kiva kuulla 🙂 Laitan jatkossa reseptit hieman selvemmin esille, niin niitä on helpompi lukea! Kivaa alkavaa viikkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta