Huh mikä viikonloppu!

mikko1

Lauantai olikin hieman erilainen kuin normaalisti. Lähdettiin kavereiden kanssa kohti  Kotkaa, jossa olikin jo startannut ystävämme 30-vuotis yllätyssyntymäpäivät. Teema oli saanut inspiraationsa viikingeistä ja pitkään niitä asuja sitten lopulta askarreltiinkin, jotta saatiin kaikille vaatteet päälle. Olimme tosiaan vain yhden yön Kotkassa ja voin kertoa, että olo on kuin jyrän alle jäänyt. Juhliminen on aina välillä kivaa, mutta huomaan etten enää kestä alkoholia juuri laisinkaan. Olo on ihan hirveä ja ainakin tänään jää nyt kyllä treenaamiset treenaamatta, sillä en todellakaan jaksa lähteä, enkä edes viitsi, sillä tiedän, että kävisi lähinnä vain harmittamaan. Päätinkin jo ennen viikonloppua, että tämän jälkeen olen sitten polttareihini asti tipattomala, eli oletuksenani oli, että polttarit on kesäkuussa ja viimeksi tänään töissä sanoin, että mulla on varmaan tuona kesäkuun viikonloppuna polttarit. Kotiin tullessani odottikin sitten postissa tullut lista pakattavista tavaroista, joita polttareihini tarvin, eli arvaukseni taisi mennä ihan inasen pieleen. Tai voihan se olla, että tytöt pitävät mua jännityksessä sinne kesäkuulle ja istun kaikki viikonloput tavarat pakattuna paniikissa odottamassa lähtöä 😀 Eihän tässä uskalla edes suunnitella mitään, kun ei tiedä, että milloin lähtö koittaa. Äsken sain lisäksi puhelun, että telttahomma on kunnossa ja saadaan pihalle valkoinen teltta, jee! Jos et ole blogia lily.fi :n aikoinan lukenut, niin TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ on hieman taustaa meidän tulevista häistä, jotka ovat siis Haminassa Timon kotitalon pihalla/navetassa. Tässä mun kirjoituksessa ei ole nyt päätä eikä häntää, kun minun pasmat meni ihan sekaisin tosta polttarilistasta. Ihan oikeasti me ollaan menossa naimisiin ja häät tulee ja saan elää loppuelämäni Timon kanssa, en kestä kun olen niin onnellinen!

mikko mikko6 mikko7

 

Mä menen nyt sekoamaan jonnekkin, palataan huomenna taas ihan oikealla asialla!

withloveEmma

 

mikko2

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta