Lempparikakkuja lilystä

Jotta saan joskus Lilyn unholaan ajattelin siirtää tänne muutaman lemppari reseptini talteen, jotta ne sitten tulevaisuudessakin löytyvät helposti ja ovat teidänkin saavutettavissa! Laitan ensin nämä ja sitten aihealueittain suklaat, muffinssit jne. Eli tässä nyt ensimmäisenä kaksi aivan lyömättömän hyvää raakakakku reseptiä olkaa hyvät:

ööööö_MG_6815

Raakasuklaa baanaanikakku:

Pohjan ainekset:

0,5dl vettä

200g taateleita

kourallinen pähkinöitä

Sekoitus voi olla hieman turhauttavaa ja survoinkin seoksen vielä sauvasekoittimella, jotta siitä tuli tarpeeksi hienoa.

Täytteen 1 osa:

3 luomulaatuista banaania

1 dl soijamaitoa

3 rkl kookossosetta tai kookosöljyä

maukeutukseen laitoin vajaan skoopillisen vanilija proteiinijauhetta, mutta jos ihan luomu haluaa olla, niin vanilija uute voisi toimia yhtä hyvin 🙂

Kookossoseen sulatin, jotta siitä tuli juoksevaa. Ainekset sekoitin taas blenderissä ja levitin pohjan päälle.

Annoin kakun olla jääkaapissa aina uuden vaiheen valmistuessa.

Täytteen 2 osa:

0,5 dl soijamaitoa

4rkl kookossosetta

200g taateleita

0,5dl mustikoita

3rkl raakakaakaojauhetta

levy 80% suklaata –>

tämänkin voisi varmasti korvata esim. kaakaovoilla, jos haluaa.. Sale ei tarjoillut sitä vaihtoehtoa 😉

Sulatin mikrossa suklaan ja kookossoseen yhdessä ja seoksen tein taas blenderissä, mutta niinkuin pohjan, piti tämäkin käydä läpi vielä sauvasekoittimella. Seoksen levitin muiden päälle ja annoin olla noin 45min pakastimessa.

Helppoa ja hyvää 🙂

ööööökakets copy_Fotor1

Toiseksi kakuksi valikoitui boysenmarja raakasuklaakakku, joka myös herkullisuudellaan yllätti koko kahvipöydän.

mulperi

Pohja:

200g pekaanipähkinöitä

n.150g taatelia

3rkl kookosöljyä sulatettuna

Liotin pekaanipähkinät yön yli vedessä. Blenderissä kaikki sekaisin ja irtopohja vuokaan jähmettymmään.

1 osa täytteestä:

200g boysenmarjoja

50g taateleita

3 rkl kookosöljyä

3 rkl psylliumia

Kaikki blenderissä sekaisin ja pohjan päälle jähmettymään.

2 osa pohjaa:

3 banaania

50g taateleita

0,5dl raakakaakaojauhetta

1rkl luomu agave siirappia

2 rkl psyllium jauhetta

Samaten kun edelliset blenderiin ja kakun päälle jähmettymään, muutama tunti pakkasessa ja kakku on valmis!

muperi1_Fotor

Nyt ei muutakun herkuttelemaan 🙂 Laitan vielä vapuksi uuden kakkureseptin, jotta vappubrunssille löytyy tarkemmallekkin ruokailijalle tarjottavaa, ja pakkohan minun on päästä kokeilemaan uusi kakkuvuokani samalla!

Ihanaa tiistaita<3

Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta