Semiraaka, mutta superherkullinen ainakin…

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/118/2015/04/Vappu2

Ihanaa toukokuun ensimmäistä ja vapunpäivää! Menikö eilen pitkäksi? Itse vietin iltaa leffan ja kiinalaisen ruoan parissa ja nyt valmistaudumme vappubrunssille ystävien kanssa. Kuulkaa, se on pian kesä, voi olla mitään parempaa? Olin ihan ihmeissäni, että vaikka on pyhäpäivä ja moni on varmaan eilen ollut juhlimassa, oli sali aamulla ihan täynnä ihmisiä. Ilmeisesti en ole ainut tylsimys 😀 Tänään olisi seuran paineesta pakko katsoa Suomen peliä, en ole todellakaan mikään jääkiekkoihminen nimittäin. Hyvässä seurassa menee kyllä kuitenkin mikä tahansa! Tässä teille vielä lupaamani kakkuresepti, tämä ei ole ihan puhdas raakakakku, mutta sopii kuitenkin hyvin terveellistä ruokavaliota noudattavan ja oikeastaan ihan kenen tahansa ruokapöytään. Nyt jälkiviisaana antaisin pienen vinkin kuitenkin laittaa kakkumassan sekaan pari liivatelehteä sitruunamehun sekaan antamaan koostumukselle kiinteyttä 🙂 Herkullisia hetkiä ja mukavaa vapunpäivää jokaiselle!

Pohja

 • 200g taateleita liotettuna
 • 100g saksanpähkinöitä
 • 50g pekaanipähkinöitä
 • 4 isoa ruokalusikallista kanelikookosöljyä -> sulata

Puserra sauvasekoittimella ainekset tasaiseksi massaksi ja lisää vielä hyppysellinen kardemummaa pohjansekaan. Laita leivinpaperilla päälystetylle irtopohjavuoalle ja pakkaseen tekeytymään.

Täyte:

 • 300g mansikoita
 • 3rkl mansikanmakuista viinietikkaa
 • 4rkl kanelikookosöljyä -> sulata
 • 3rkl lucumaa
 • 2rkl psylliumia
 • 2tl luomu agavesiirappia
 • yhden sitruunan mehu
 • 2 skoopillista vanilija proteiinijauhetta
 • 50g taateleita
 • 50 pekaani tai saksanpähkinöitä/ ihan mitä vaan pähkinöitä

Jos oikein haluaa hifistellä, niin sekaan voi laittaa myös hyppysellisen luomulakritsauutetta, urtekramilla on ainakin ihan taivaallista sellaista ja sitä löytyy melkein jokaisesta isommasta kaupasta. Sitten vaan massa pohjan päälle ja pakkaseen tekeytymään, parin tunninpäästä pitäisi olla valmista viimeistään!

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/118/2015/05/Vappu

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/118/2015/05/Vappu1

 

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta