Yhdessä ollemme vahvempia.

Olen oikeastaan löytänyt itsestäni ihan uusia puolia Timon tapaamisen myötä. Olen koko ikäni ollut urheilullinen ja harrastanut ties mitä liikuntaa, mutta tällaisen tavoitteellisen saliharrastuksen pariin en olisi tuskin koskaan löytänyt ilman Timoa. Olen toki jo nuorempana käynyt salilla ilman minkäänlaista käsitystä siitä, että mitä minun siellä pitäisi tehdä, ja varmaan näin tapahtuisi edelleen jos en olisi saanut omalta puolisolta hieman tukea.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/118/2015/05/Elixia3Minun olisi tässäkohtaa elämään todella vaikeaa kuvitella, että olisin ihmisen kanssa joka ei treenaa. Se, että noudattaisin tarkkaa ruokavaliota ja kävisin viidesti viikossa treenaamassa samalla, kun toinen istuisi kotona tekemättä mitään tuntuisi kovin omituiselta. Timon tapaaminen on muutenkin varmasti parasta, mitä minun terveydelleni on tapahtunut. Ilman häntä söisin todella huonosti, tupakoisin paljon ja eläsin epäsäännöllisesti. Toisaalta Timo on oppinut minulta paljon myös asioita, etenkin liittyen ravitsemukseen ja ruokaan.

elixia7Minun on todella helppoa pysyä ruokavaliossani silloin, kun Timokin syö tarkasti, mutta yhtä helposti tehdään yhdessä myös ne huonot päätökset. Nyt otettiin itseämme niskasta kiinni ja Timokin aloittaa kunnon kiristelyn kesäksi. Hänen ei tarvitse kun hieman katsoa, että mitä syö, niin jo rupeaa rasva palamaan. Olen puolisalaa hänelle hyvin katkera kun tuntuu, että itse tekee tuplatyön häneen verrattuna;) Olen tehnyt itseni kanssa suuren työn siinä, että annan Timon auttaa minua salilla, sillä huonoina päivinä ärsyynnyn todella jos hän tulee ohjaamaan minua, ne jotka treenaavat puolisonsa kanssa varmaankin tietävät, että mitä tarkoitan(hah). Samaan aikaan tajuan, että en saisi puoliakaan sitä voimaa itsestäni irti jos aina treenailisin yksinäni. Tälläkin viikolla tehtiin takajalkatreeni(peppupäivä) yhdessä ja  tajusin taas miten helpolla olen itseni päästänyt. On niin hieno tunne kun huomaan, että voimatasot ovat kasvaneet ja Timo saa minut vielä ennestään ylittämään itseni. Tehdään tällähetkellä lähes samoja ohjelmia, niin jaetaan vielä se toistemme tuska treenatessa. Tietty Timoa ehkä välillä turhauttaa, kun olen maailman huonoin salikaveri, kun varmistaessakin meinaan itse jäädä painojen alle, kun en jaksa niitä nostaa :D- Vielä kun löydettäisiin yhdessä se tsemppi tehdä lenkkejä, sillä ne on nyt käynnistyneet todella huonosti. Keksin enemmän tekosyitä jäädä sisälle kuin lähteä ulos, onneksi kohta ei ole enää yhtään pätevää tekosyytä, sillä ilma senkun lämpenee ja aamut valostuu. Toivon, että kipeytynyt polveni ei ala haitata treenaamista/lenkkeilyä, sillä sitten en kyllä ala yhtään mitään. 

elixia2_FotorAina se oma motivaatio ei tarvitse urheilullista puolisoa, vaan elämänmuutoksen ja sen liikkeellelähdön voi ja kannattaa tehdä yhteispäätöksenä.  Minusta nämä ”rakas sinusta on tullut pullukka” – jutut on niin armottomia, kun toinen pariskunnasta piiskaa toista, mutta ei välttämättä itse ole mukana yhtään siinä treenaamisessa. Tottakai se toisen armottomuuskin on välillä paikallaan, mutta se, että lähtee itse toisenkanssa treenaamaan ja piiskaa siellä itsestään ja puolisostaan kaiken irti on parasta. On niin hienoa katsoa välillä netistä jotain muutoskuvia, jossa pariskunta on yhdessä ottanut itseään niskasta kiinni ja päättäneet tehdä elämänmuutoksen. Ja nimenomaan puhun nyt elämänmuutoksista, ne pysyvät tulokset kun ei synny toukokuunkestävällä elämänmuutoksella, vaan se muutos täytyy lähteä sisältä. En minäkään tässä nyt olisi asiasta paasaamassa, jollen olisi itse tajunnut, että mikä minulle on hyväksi. Toki toisen esimerkillä on ollut paljon tekemistä sen kanssa mitä valintoja olen itse tehnyt, mutta kyllä ne pysyvät asiat syntyy siellä itsessä. Oli se muutos sitten yhteinen sulkapalloharrastus tai salillakäynnin aloittaminen, niin se on aina yhtä tärkeä päätös, jossa vaaditaan molempien osapuolien sitoutumista. Uskon vakaasti siihen, että kun niinkin kokonaisvaltaisen päätöksen kun omaan hyvinvointiin panostamisen tekee yhdessä oman rakkaan kanssa, tulee tuloksetkin saavutettua helpommin ja samalla yhteinen harrastus parantaa varmasti myös parisuhteen laatua – suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

elixia

 

ps. Otan mielelläni postaustoiveita vastaan, jos on myös jotain mitä haluaisitte Timon kirjoittelevan, niin vinkatkaa ihmeessä!

100 yötä kesään löytyy myös bloglovinista ja facebookista, käyhän tykkäämässä<3

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta