hair crisis

Mihin tämä viikko on taas mennyt? Tuntuu, että aika juoksee päivä päivältä nopeammin ja vaikka odotankin heinäkuuta kuin kuuta nousevaa, en haluaisi silti hukata näitä aurinkoisia päiviä odottamiseen, vaan nauttia jokaisesta tulevasta kesäpäivästä.

Kesän tullessa alan lähestulkoon aina myös tuijottamaan itseäni peilistä ja miettimään, että mitäköhän tälle päälle pitäisi tehdä. Ajatus ihanista, pitkistä ja hulmuavista kastanjanruskeista hiuksista kutkuttelee mielessä ja tämä ainainen musta ahdistaa. Yleensä olen jo tähän mennessä luovuttanut ja tilannut pidennytkset itselleni, sillä se vaan on niin vaivaton tapa saada sitä kaivattua volyymia ja pituutta hiuksiin. Olen myös yleensä vaalentanut hiustani hieman, edes pituuksista, jotta saan hieman kesäisemmän lookin. Joka kesä olen myös katunut sitä, että olen vaalentanut hiuksiani, joten missä vika?  Vika on siinä, että en osaa ilmaista itseäni, en osaa kertoa, että mitä haluan. Olen käynyt viimeisien vuosien aikana hyvin harvoin kampaajalla, ja lähes järestään olen ollut jotenkin pettynyt. En ole ollut pettynyt oikeastaan tulokseen, vaan siihen, että en ole osannut taas kertoa, että mitä haluan.

Nyt mietinkin, että uskaltaisinko ottaa riskin ja hieman pehmentää tätä mustaa reuhkaani ammattilaisen käsissä. Haluaisin ihan vain hieman vaaleamman tukan, joka ei olisi ihan näin pikimusta, kuin tämä nykyiseni. Tykkäsin oikeastaan todella paljon viimesyksyisestä tukastani, jossa oli likuvärjäyksellä suklaanruskeaa. Nyt ehkä ajatuksenani olisi enemmänkin hieman rikottu väri, siis raidoin rikottu, kuva on tarkkana mielessäni. Jos joku tietää Tampereelta ihan huikeanhyvän kampaajan niin, vinkatkaa ihmeessä, voin käydä siellä keskustelemassa toiveistani, jos oltaisiin vaikka samalla aaltopituudella(sellainen joka ei saa sydänkohtausta kun näkee hiusteni kunnon:D).

torstai3

Onko siellä kevään tullen aina hiusongelmia? 

 

 

withloveEmma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “hair crisis”

  1. Kannattaa ainakin valita kampaaja, jolla on käytössä värjäyksen kanssa käytettävä Olaplex, joka suojaa värjäyksen aiheuttamilta vaurioilta ja jopa paikkaa niitä. En ole itse kokeillut, mutta olen kuullut niiiin paljon hyvää, että kannattaa varmasti kokeilla. Ainakin Primella Tampereella on Olaplex käytössä. Googlaile lisää, tää ei oo mikään maksettu mainos 😀

    • Oon joo itsekin lukenut tosta opalexista, kiinnostaisi aika paljon! Menen lauantaina Primen asiakasiltaan, niin saa nähdä varaanko sieltä ajan, vai tutkiskelenko vielä 🙂 Heidän tyyli on kyllä kiva ja siisti. Kivaa viikonloppua:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta