Joskus olisi vaan parempi jäädä nukkumaan.

Tiedättekö, tänään on todellakin ollut se päivä kun olisi ollut parempi pysyä sängyn pohjalla, eikä ollenkaan nousta. Heräsin yhteen mieltä painavaan työjuttuun ja oli ihan pakko lähteä hoitamaan se töihin, koska en todellakaan olisi päässyt siitä asiasta yli, jos en olisi sitä käynyt tekemässä. Mun työpaikkani on hieman liian lähellä meidän kotia, niin sinne on ihan liian helppo mennä käymään jos muistaa, että on jotain unohtanut. Onneksi aurinko paistoi ja oli ihana sää, niin heitin pienen lenkin sitten samalla. Koko päivä on ottanut jotenkin ihan kaikki päähän ja tuntuu, että mikään ei suju. Muutenkin alkaa kai hieman jotkut häihin liittyvät jutut rassaamaan, kun tuntuu, että nekin tänään hiersi heti aamusta.

Äsken käytiin salilla kokeilemassa, että josko saataisiin minun takapuoleni aktivoitua, sillä olen huomannut, että treenatessa kaikki muut jalan osat kyllä kipeytyy paitsi se peppu. Valmiiksi jo kireä fiilis ei kyllä yhtää edesauttanut treenin kulkua ja lähinnä kävi vaan ärsyttämään kun sekään ei sujunut. Nyt sitten ajateltiin, että lähdettäisiin ottamaan vielä parit kuvat ulos, kun salilla kuvaaminenkaan ei tänään nyt oikein onnistunut kun molemmat oltiin pahalla tuulella, niin eiköhän tuolla just alkanut satamaan sitten vettä, että se sitten siitäkin ajatuksesta. Kaikkialle olen kameran kantanut viikonlopun aikana, mutta kuvia sille on kertynyt tasan nolla.

Eilinen oli tosi hyvä päivä ja jotain pientä fiksausta mun huulillekkin tehtiin pitkästä aikaa, mutta siitä kerron sitten ihan omana juttunaan ensiviikolla, tai pakko jakaa vallan pariin postaukseen, koska asiaa on niin paljon aiheeseen liittyen. Minulla on tässä vuosien varrella täytelty pikkuhiljaa tuota ylähuulta ja nyt taas voi mennä parisenvuotta ennen seuraavaa kertaa. Löydettiin eilen myös meidän vihkisormukset ja Timolle puku, oli muuten ihan superhyvässä alessa stokkalla, että jos nyt puku on etsinnässä niin Tiger of Sweden:in puvut  on melkein ilmaisia siellä, että kannattaa käydä hakemassa. Varsinkin Timo joka treenaa paljon, ei meinaa koskaan löytää istuvaa pukua, niin nyt ihan pikkufiksauksella saa tuosta täydelisen. Nyt lähden peitonalle enkä tule sieltä kun vasta aamulla, jolloin minulla sitten alkaakin viikko kivasti juurihoidolla – JES! Toivottavasti siellä on ollut parempi sunnuntai!

sunday

Ihanaa äitienpäivää kuitenkin kaikille äideille ja isoäideille, onneksi saatiin tänään edes pikkuisen aurinkoa päiväänne<3

withloveEmma

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta