Kulmien 3d kestopigmentointi osa 2. – kulmien vahvistaminen

4d

Terkkuja Elina K:lta, minulla olikin jo ehtinyt tulla häntä ikävä! Sen lisäksi, että sain taas tänään perisentuntia sielunhoitoa ja nauruterapiaa, sain ihan älyttömän hienot kulmakarvat. Edellisestä pigmentoinnista oli siis jo kulunut puolisenvuotta, mikä on ehkä vähän turhan pitkä- aika, mutta samapa tuo, parempi myöhään kun ei milloinkaan! Ensimmäisen laiton jälkeen kulmat siis haalistuvat aina jopa 30-40% alkuperäisestä väristä, joten vahvistus on usein paikallaan. Toki jos tykkää vaaleammista kulmista, niin ensimmäisenkin laiton jälkeen kulmat saattavat olla juuri sellaiset kun olit toivonut.

Minun karvani olivat kieltämättä päästäneet suuren osan väristä menemään ja jäljellä oli sellainen hieno pieni tummahko sävy, joka vaati jo minun pakkelikerrokseni kaveriksi hieman enemmänkin kulmienlaittoa. Minun kohdallani kaikki tatuointi on haasteellista, sillä ihoni hylkii tatuointiväriä, vaikka se olisi kuinka luonnollista.

4d1 4d3

 

Päädyttiin tosiaan tekemään nyt kulmista hieman enemmän sellaiset kun miten itse ne piirtäisin. Nyt kun olin nähnyt jo, että minkälainen valmiista kulmista tulee, uskalsin lähteä tekemään vähän voimakkaampia kulmia. Elina piirsikin ihan täydelliset pohjat ja puuduttelun jälkeen päästiin hommiin. En nyt voi valehdella, etteikö tämä kerta olisi sattunut – sattui ihan jäätävästi, mutta onneksi ei kestänyt kauaa. Viimeksi kun laitettiin, ei pigmentointi tuntunut miltään, mutta nyt kyllä kirpaisi. Voi olla, että kuten tatuoinnin värinvahvistus, niin tämäkin koskee aina jokakerralla enemmän. Toivotaan nyt, että väri pysyy iholla, eikä minun tarvitsisi käydä uusimassa kulmia kun vasta vuosien päästä. Olen kyllä niin tyytyväinen näihin, että en kestä! Täytyy taas keksiä joku tekosyy käydä Elinan liikkeessä, varmaan seuraavaksi sitten häämeikkien ostohommissa. Jos muuten harkitset kesäripsien ottoa, niin Elina K:lla on ripsienpidennykset 95€ tässä kuussa varatuista ajoista!

Pakko loppuun vielä fiilistellä ihan törkeänhyvää biisiä, nimittäin Adam Lambertin Ghost town:ia.. Meinasin tänään ihan oikeasti käydä viheltelemään salilla, onneksi kerkesin(toivottavasti) lopettaa ennenkuin edes aloitin, ja jos en niin varmaan on ollut kanssatreenaajilla hauskaa. Kuuntelen niin kovalla musiikkia treenatessani, että en tosiaan koskaan oikein tajua mitään ympärillä tapahtuvasta elämästä, vaan olen siellä omassa musiikkikuplassani.

withloveEmma

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta