inspiraatiota aamupalapöytään x 5

BLOGIIN4_Fotor_Fotor

Kyllästyttääkö puuro? Kaipaisitko jotain uutta aamupalapöytään? APUA- ei puuroon voi ikinä kyllästyä, mutta välillä vaihtelu virkistää. Keräilin Lilyn ja bloggerin ajoilta muutaman reseptin taas talteen, jotka ovatkin tälläkertaa kuvien muodossa, toivottavasti saat niistä hieman inspiraatiota aamuihin, tai miksein vaikka välipalaksikin! Joukossa on smoothie- ja tuorepuuroreseptejä. Itse olen aivan hulluna erilaisiin tuorepuuroihin ja voisin varmaan vaihtaa koko ruokavalion smoothie/tuorepuurovalioksi. Onko siellä muita tuorepuuroihin hurahtaneita jakamassa tätä fanitusta?

Minulla alkaa tänään kolmenjälkeen neljän päivän vapaat, ihanaa! Minun edellisestä lomasta on nyt vuosi aikaa ja alan olla kyllä aika kuitti. Uusi työ, kaupunki, koti ja kaikki viimeisen vuoden aikana on ollut paljon pienelle päälle ja vaikka kuinka nautin tästä kaikesta, huomaan olevani hieman väsähtänyt tyyppi. Toisaalta olen kyllä alkanut taas tuttuun tapaani sinkoilla paikasta toiseen reippaaseen tahtiin, niin kai tämä taas alkaa olla minulle se normaali olotila? Aionkin nyt nauttia vapaista ja ottaa ihan levon kannalta ja tehdä kaikkea mukavaa. Lähdetään perjantaina heti aamusta ajelemaan kohti Haminaa, joten siinähän ne vapaat sitten meneekin, kiva kuitenkin nähdä taas perhettä ja ystäviä.

Mennäänpä nyt kuitenkin asiaan:

BLOGIIIN3_Fotor_Fotor exot_Fotor inkivääri2_Fotor puuro_Fotor palkkari 3

 

love

Emma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “inspiraatiota aamupalapöytään x 5”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta