Autumn vibes

Miten minusta ulkona on enemmän syksyinen kuin keväinen ilma? Katselin juuri puhelimeni kuvia viime toukokuulta, jolloin olen jo vähän kuun puolenvälin jälkeen ollut ottamassa bikineissä aurinkoa rannalla. Väkisinkin pieni sääpaniikki nousee pintaan, vaikka siis onhan näitä kamalia kevät ja kesäkuukausia nähty ennenkin, mutta sattuneesta syystä tämän kesän säät kiinnostaa tavallista enemmän.

Ehdin jo olla ihan liekeissä ensimmäisestä pitkänajan ennusteesta, kun lehdet hehkutti ekstralämmintä kesää. Jo tämä ennustus on kumottu ja paniikki sateisesta heinäkuusta alkaa hiipiä mieleen. Olen muutenkin niin säiden mukaan elävä ihminen, varsinkin kun minulle kesä on niin helppoa aikaa ja oli hellettä ihan kuinkapaljon tahansa, voin todella hyvin. Olen edelleen sitämieltä, että olen syntynyt ihan väärään maahan, sillä käytännössä syyskuusta toukokuun loppuun ja välillä sinne pitkälle juhannukseen asti kärsin kylmyydestä, ennenkuin lämpötilat nousevat sinne lähemmäs 25c. Toivon, että nämä ennustukset kylmästä kesästä ei tarkoita kokokesän pilvisyyttä, vaan oikeasti pikkaisen kylmempää kesää kuin viimekesänä ja oikeasti olisi sellainen +20 ja aurinkoista. Voisin oikeasti jaaritella tästä sää asiasta loputtomiin, välillä minua ihan huvittaa miten sääkeskeinen ihminen olen, mutta minkäs sitä ihminen itselleen mahtaa.

Oli sää tänään mikä tahansa, niin lähdetään jokatapauksessa kohta kokeilemaan TFW- Tampereen hurrikaanituntia, tiedossa on myös yksi salitreeni hurrikaanista huolimatta. Täytyy tehdä viikon treenit vähän tiukempaan tahtiin kun Haminassa ei tule kuitenkaan treenailtua niinkuin täällä. Aina sitä suunnitellaan, että joo käydään treenaamassa, mutta kun sinne pääsee niin on niin paljon kaikkea tekemistä, että kertakaikkiaan salille Kotkaan ajaminen ei vaan sovi aikatauluihin, yritän käydä parisenkertaa kuitenkin juoksemassa(saa nähdä tapahtuuko:D). Tiedossa on hirveästi hääjuttuja ja vielä vähän lisää hääjuttuja, 2kk ja 4päivää to go, apua!

verme4 verme3

Viime marraskuussakin oli kauniimpaa kuin viimepäivinä, huoh! Kesä please, tule jo..

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta