#TFWTampere – minä olen myyty!

tfw7

”Vika setti, paras setti!”

Yhdessä tekeminen, itsensä haastaminen, hyvä fiilisi ja tiukka treeni – voiko enää enempää toivoa? Lähdin hetki sitten TFW- Tampereen tiloista tajuten, että mikään ei tunnu enää ikinä samalta tämän jälkeen.

tfw1

Viimeiset vuodet ovat olleet minulle sitä itseni etsimistä ja oman juttuni löytämistä. Olen aina tykännyt ryhmäliikuntatunneista, mutta itseni kehittämisen kannalta pidemmänpäälle se body bump ei ole ollut riittävä, joten pikkuhiljaa ryhmäliikunta jäi ja sali tuli tilalle. Menen salille, en puhu kenellekkään, poistun salilta.

Maanantaina hetken mielijohteesta varasin minulle ja Timolle hurrikaani- koetunnin, joita nyt vastikään avatuissa uusissa TFW- Tampereen tiloissa on tälläviikolla järjestetty. Timo oli käynyt jo Helsingissä kokeilemassa hurrikaania, mutta oli helpompi lähteä hänen kanssaan kun yksin.

tfw8

 

Päivän hurrikaani oli demo-tunti, jossa tehtiin poikkeuksellisesti kolmen erän sijasta kaksi, mikä oli ehkä ihan hyvä, sillä olin ihan finaalissa jo näiden jälkeen. Hurrikaani koostui kahdesta erilaisesta kokonaisuudesta, jossa molemmissa tehtiin kolme kierrosta liikkeitä. Liikkeet olivat yksinkertaisia, mutta nostivat sykettä, sekä vaativat oman kehon kontrolloimista. Olin jo alkulämmittelyiden jälkeen ihan piipussa ja tunnin jälkeen ei ollut enää yhtään hankalaa jättää tämänpäivän toinen treeni väliin. Pitkä tauko tanssista on aiheuttanut tietyn kordiaatiokyvyn katoamisen ja olin välillä ihan hukassa, mutta ei se mitään tekemällä oppii! Hurrikaani oli rankka, mutta samalla niin kivaa. Mitä pidemmälle treeniä mentiin, sitä paremmaksi ryhmähenkemme kasvoi ja lopulta saatettiin toinen toisiamme zempaten treeni loppuun. Kaikille jäi varmasti ihan superhyvä fiilis tunnista kun alkukankeuksista päästiin ja uskon, että jokainen lähti voittajafiiliksin kotiin.

Suomalaisille TFW:n avoimuus ja tekemisen meininki saatta aluksi tuntua hieman kiusalliselta, mutta kun tekemisenmakuun pääsee, ei salilta haluaisi oikein enää lähteä. TFW tarjoaisi minulle juuri sitä, mitä olen etsinyt: eli paketin jossa yhdistyisi ryhmäliikunta, missä tarkoitus on kehittää itseään sekä fyysisesti, että henkisesti. Mikä tärkeintä tunneilla käytetään koko kroppaa, liikutaan hypitään ja juostaan, joka palvelisi juuri minun ajatusmaailmaani siitä, että ei ole järkeä rakentaa voimakasta vartaloa, jos ei sitä osaa liikuttaa. 

Viimeistään syksyllä liityn mukaan TFW:n porukkaan, jos vaan talous antaa periksi, nimittäin sinne minä haluan. Koen, että TFW tarjoaa minulle kaiken sen mitä olen treeniltäni ikinä toivonut. Toki mitään lastenleikkiähän se ei tule olemaan, mutta kun johonkin heittäytyy koko sydämestä, niin se antaa takaisin kyllä samalla mitalla. Se palo jonka näin Henrin, silmissä hänen vetäessään tuntia ja puhuessaan TFW:stä on se sama palo, jonka olen itse joskus kokenut tanssiessani. Haluan taas tuntea sen tunteen, kun tajuaa rakastavansa tekemistään niin, että ei haluaisi sen ikinä loppuvan. Sain tänään pienen maistiaisen siitä, mitä tuleman pitää ja jo sen perusteella olen valmis hyppäämään remmiin. Tampereen TFW:llä pyörii vielä ilmaisia koetunteja, eli kannattaa käydä katsomassa mistä on kyse.

Enemmän tietoa Training for warriors:sista, eli TFW:stä täällä.

tfw5 tfw4 tfw6

 

”Bring out the warrior within”

Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta