#Bacheloretteparty

Tuleva morsian yllätettiin perjantaina todenteolla, kun kaasot olivat järkkäilleet Emmalle hieman puuhaa tulevalle viikonlopulle. Emma luuli vielä perjantaina puolelta päivin, että hän on lähdössä kanssani kohti Haminaa hääpalaveriin. Toisin kävi, yllätys onnistui 100 prosenttisesti! Emma lähti kaasonsa Elisan kanssa kohti tuntematonta päämäärää.

Emma saa siis nauttia koko viikonlopun polttareistaan rakkaiden ystävien ja siskojen kanssa. Saas nähdä, mitä kaikkea kaasot ovatkaan juonineet tulevan morsiamen pään menoksi? 😉

Kaikkea sitä anopin tietokoneen kätköistä löytyykin, mahtaa huomenna olla samanlaiset fiilikset viikonlopun jälkeen :D
Kaikkea sitä Emman anopin tietokoneen kätköistä löytyykin, mahtaa huomenna olla samanlaiset fiilikset viikonlopun jälkeen 😀

Sillä aikaa kun Emma fiilistelee omia polttareitaan, minä pääsin työleirille tulevalle hääpaikalle. Alkaa pikkuhiljaa hääpaikan kokonaisuus kivasti hahmottua, suurin kiitos siitä kuuluu vanhemmillemme, sillä he ovat tehneet paljon töitä meidän tulevien juhliemme eteen, mutta paljon on vielä tehtävää. Parin kuukauden päästä tönötetään sitten jo alttarilla, joten ei tässä ylimääräistä aikaa juurikaan enää ole. Osaltani sain onneksi hoidettua hääpukuni viimeisteltäväksi, joten yksi murhe vähemmän.

Tulipa tässä nyt sitten kirjoiteltua elämäni ensimmäinen postaus 😀 Emma on aina pyytänyt mua kirjoittamaan treenaamisesta ja omaan alaani liittyvistä asioista. Ehkä tämän jälkeen nyt rohkaistun ja kirjoitan teille vielä jotain maata mullistavaa treeneistäni. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne.

 

Timo

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta