#bacheloretteparty day 1

Noniin, hengissä ollaan – ainakin melkein! Timo ansiokkaasti tuuraili minua lauantaina ja oli kyllä niin positiivinen yllätys tuo mieheni kirjoitus, että ei tule todellakaan olemaan viimeinen sellainen. Nyt on kuitenkin aika tehdä tilinpito siitä, että mitä sitä tulikaan tehtyä hyvin vaihderikkaan viikonlopun aikana…

Minähän siis olin aivan 100% varma, että polttarit olisivat kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, sillä olin laskenut kaikki ystävieni menot yhteen omieni kanssa ja sen perusteella ei jäänyt muista vaihtoehtoja kuin se viikonloppu. Toisin kuitenkin kävi.

Ovikellomme tosiaan soi perjantaina siinä hieman ennen kahtatoista, kun olin meikkailemassa ennen Haminaan lähtöä. Oli pakko tarkistaa ovisilmästä, että kuka hitto sieltä oikein tulee ja ihmettelin, kun Elisa seisoi oven takana. Ensimmäinen ajatukseni oli, että mitä heiltä oli torstaina jäänyt, kun he olivat meillä peliä katsomassa. Elisa kuitenkin sanoi, että aletaampa nyt sitten pakkaamaan ja voi luoja minulla meni pasmat ihan sekaisin. Ensimmäisenä tietenkin panikoin, että onko meidän isälle ilmoitettu, että ei ollakkaan tulossa – ihan kuin hän ei tietäisi asiasta. Noh, siinä sitten pakkasin paniikissa kassin ja parikin täyteen tavaraa ja toivoin, että mukana on kaikki sellainen edes suurinpiirtein tarpeellinen. Lähdimme syömään ensimmäiseksi, vaikka olin kyllä juuri syönyt kun luulin, että edessä on haasteellinen viikonloppu ruokailuiden suhteen. Söin sitten suklaakakkua hyvällä mielellä, sillä olin jo aikaa sitten päättänyt, että kun on polttarit niin silloin ei mietitä yhtään, että mitä syödään. Kun oltiin saatu syötyä, niin lähdettiin ajelemaan kohti tuntematonta. Matka taittui jostain perähikiän kautta Pyhtäälle mökille ja matkalla mukaan tarttui siskoni. Mökillä minua sitten odottikin jo osa polttariporukasta ja loputkin saapui sitten pikkuhiljaa paikanpäälle. Yksi joukosta uupui, sillä elin vielä vakaasti siinä uskossa, että hän on juoksemassa Helsingissä lauantaina.

Ensimmäiseksi kilisteltiin maljat alkaville polttareille ja minä tietenkin yritin asennoitua olemaan rennosti. Oli yllättävän hankalaa antaa muiden määritellä tekemiset, sillä minä olen yleensä se, joka on suunnitellut kaiken etukäteen. Ensimmäisenä ohjelmanumerona oli ulkotreeni, jossa käytettiin omaa kehonpainoa ja kaveria hyödyksi.

polttarit11

polttarit8 polttarit9 polttarit10Kun treeni oli tehty siirryttiin ruokailemaan kesän(ainakin minulle) ensimmäisen grilliruoan pariin. Syötiin sitten rauhassa ja naurettiin mahat kippurassa meidän jutuille. Kun vatsat oli täynnä pistettiin(tai siis no minä istuin ja muut pisti) sauna lämpenemään. Kokoajan oli huomattavissa jatkuvaa supisemista ja salamyhkäisyyttä, mutta kyllä sen kesti, kun tiesi, että kaikki tulee vielä selviämään.

Kun pääsin saunalle oli vuorossa Timon kirjoittama kirje minulle ja samalla oli aika tirauttaa polttareiden ensimmäiset kyyneleet. On tuo minun mieheni vaan aivan omaa luokkaansa! Sauna oli ihan perinteinen morsiussauna ja hurjimmat heittivät talviturkinkin.. Voitte arvata, että heitinkö minä? 😀 Saunan jälkeen aika pian käytiinkin nukkumaan, sillä tiedossa oli aikainen herätys ja pitkä päivä.

polttarit7 polttarit6 polttarit5Ilta oli oikein onnistunut ja oli ihana nähdä ystävä pitkästä aikaa. Morsian oli oikein onnellinen ja otettu. Vatsa syömisestä ja nauramisesta kipeänä jäin odottamaan alkavaa lauantaita, siihen palataan sitten huomenna, sillä siinä onkin romaanin verran kerrottavaa!

Minulla jäi muuten viimeviikolla pahemmankerran kesken nämä minun kauneusjutut, joten niistäkin sitten lisää tämän viikon puolella!

Ihanaa alkavaa viikkoa<3

Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta