#bacheloretteparty day 2.

Jos ensimmäinen päivä oli rauhallista yhdessäolemista, niin toisena päivänä riittikin sitten menoa ja meininkiä. Herätys oli tosiaan jo aikaisin seitsemän maissa, jolloin nousimme syömään tukevan aamiaisen. Aamupalan jälkeen sainkin olla oikein kunnolla hemmoteltavana, kun minulle tehtiin meikki, sekä laitettiin hiukset kuntoon. Jossain vaiheessa tukanlaiton lomassa alkoi taas tuttu supina ja eikös pian pihaan kurvannutkin ihana Milka, joka tuli ottamaan minusta muutaman kuvan. Kuvaukset olivat mökkimaisemissa otettuja kauniita alusvaatekuvia. Ilma oli aamusta ihan hyytävä ja oli kyllä tekemistä, että naama pysyi edes suurinpiirtein peruslukemilla, äkkiä me kuitenkin kuvat saatiin otettua!

polttarit3day26’Kun kuvaukset oli ohi, oli aika pakata tavarat kasaan ja alkoi ajomatka kohti Helsinkiä. Kun pääsimme Helsinkiin sidottiin minun silmäni ja minut kuljetettiin johonkin, jossa sitten nousin tuettuna autosta ulos istuakseni heti seuraavaan autoon. Kun side otettiin pois, en meinannut uskoa silmiäni, sillä kuskina istui yksi kaasoistani, jonka oli tarkoitus olla juoksemassa puolimaratonia. Taas minua oli huijattu onnistuneesti! Ajelimme avo-autolla sitten Eiranrantaan kyseisen kaasoni luokse, johon pian tuli loputkin polttariporukasta. Tämä kaasoni oli laittanut valmiiksi meille brunssin ja ihastuneena katselin sitä herkkujen määrää – ihanaa!

day23 day24 day25 polttarit2day21

Kun saimme ruoat syötyä oli minun taas aika lähteä. Elisa ja Mirva heittivät minut hotelli Kämpin spahan jalkahoitoon, jossa sitten taistelin, että pysyin hereillä, sillä päivä alkoi hieman jo painaa silmiä kiinni ja siinä kuunnellessa veden liplatusta, rentoutui kyllä vähän turhankin hyvin. Vielä ei ollut kuitenkaan päivä edes nuori, vaan paljon oli edessä. Sain viestin puhelimeen, jossa minun käskettiin nousta taksiin span edessä. Taksi kuljetti minut sitten töölön rantaan jossa taas minua odotettiin jo.

Rannassa oli vene, jolla lähdimme ajelemaan, tarkoituksena mennä saareen grillaamaan. Tässäkohtaa erityiskiitos kansipojille ruokatarjoilusta! Veneellä sain luettavakseni polttarikirjani ja taas joutui tirauttamaan muutaman kyyneleen. On minulla kyllä kultaakin kalliimmat ystävät<3

Saaresta palattuamme vietimme vielä tyttöjen venebileitä rannassa, josta sitten suuntasimmekin Helsingin yöhön. Yöksi majoituimme Scandic Paasi:in, ja oli kyllä hulppeat puitteet, vaikka yöunet jäivätkin hieman lyhyiksi. Aamulla saatiin syödä ihana hotelliaamupala, vaikka silläkohtaa ruoka ei ehkä ollut se ensimmäinen asia mielessä..

polttarit1 polttarit12 day22 polttaritday2

 

Viimeisenä ohjelmanumerona olikin sitten sunnuntaina hajonnut auto hyvinkään rampilla… Vedettiin Elisan kanssa pikku päiväunet jossain autokorjaamon pihalla ja odoteltiin, että Timo ja Petteri tulee meidät hakemaan kotiin.

Summasummarum, viikonloppu oli juuri minun näköiseni ja en voi ikinä kaikkia sen mahdollistaneita kiittää, olen niin otettu. Yksi tärkeimmistä jutuista minulle oli se, että viikonloppu tuli minulle yllätyksenä, sillä rakasta ihan ylikaiken yllätyksiä. Sanat ei riitä tähän kiitollisuuden ja onnellisuuden määrään, olen niin siunattu kaikilla ihmisillä ympärilläni.

Polttareiden jälkeen tulikin oikeastaan ekaa kertaa sellainen hieman jännittynyt fiilis, että tässä ollaan ihan oikeasti menossa hurjaa vauhtia kohti heinäkuuta ja tulevia häitä. On tämä vaan niin ihanaa aikaa etten kestä!

Jos et vielä käynyt lukemassa edellisen päivän ohjelmaa, niin kurkkaappas se täältä.

withloveEmma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta