Liebster Awards- blogihaaste.

Sain haasteen 180 päivää ja Osaka- blogin Essiltä ja ajattelin nyt vastailla tähän sen kummemmin haastamatta ketään, olen vähän tylsä tyyppi tälläkertaa! Haasteen tarkoituksena on ilmeisemminkin tuoda pienempiä blogeja esille, mutta tosiaan en enää tähän aikaan jaksa miettiä, että ketä haastaisin.. Toki Pauliinan minä kyllä aina haastan, vaikka hänellä ei pieni blogi olekkaan 😉

Tässä vastaukseni:

1. Mitä haluaisit sanoa viisi vuotta nuoremmalle itsellesi nyt, kun tiedät mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Haluaisin sanoa, että teet elämässäsi pian parhaan päätöksen pitkään aikaan, ja että kyllä sinä selviät siitä, vaikka se mahdottomalta tuntuukin. Elämä tuo sinulle pian jotain sellaista, mistä et olisi voinut ikinä edes unelmoida!

2. Kotisohva, kotimaan loma vai ulkomaanmatka?

Ulkomaanmatka – absolutely, vaikka kyllä se kotisohvakin on välillä ihan paras asia!

3. Enkeleitä onko heitä?

On, uskon vakaasti siihen, että meillä jokaisella on oma suojelusenkeli. Olen muutenkin ainakin jollakin tasolla hyvin hengellinen ihminen ja uskon, että kaikkiin asioihin on johdatus. Silloin kun olen todella huolissani jostain, niin tykkään mielessäni rukoilla asiaan selvyyttä, se tuo tavallaan tiettyä turvallisuutta.

4. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla.

Sosiaalinen, avoin, sählä, iloinen, rakastava.

5. Kaksi lempiväriä.

Tällähetkellä varmaan vaaleansininen ja valkoinen, mutta jos nyt ihan pitkällä aikavälillä mietittynä joku ihan perus musta ja valkoinen varmaankin.

6. Maa johon haluat matkustaa.

Haluaisin kiertää koko Aasian, mutta ehkä sellainen ihan mustsee paikka olisi Australia ja Uusi- Seelanti.

7. Ruoka/ruoka-aine, josta toivoisit pitäväsi.

ööööp…. Varmaankin maksa, sillä minusta maksapihvit on aina näyttäneet hyviltä, en vaan saa maksaa alas vaikka miten yrittäisin.

8. Kaksi asiaa, joita et ymmärrä miehissä.

En ole ikinä ollut kovin epäymmärtäväistä sorttia, voisin sanoa, että monessa asiassa meillä ainakin mies on se loogisempi osapuoli. Ehkä nyt jos jokin asia, mitä en ymmärrä on NHL- play station pelin pelaamiinen, mitä hauskaa siinä on? Toista asiaa en kyllä osaa sanoa.. Monia asioita toki on mitä välillä ihmettelen, mutta se, että niitä asioita en ymmärtäisi, niin siitä ei kyllä ole kyse.

9. Päiväsi toisena henkilönä, kuka haluaisit olla?

Haluaisin olla varmaan joku ihan tajuttoman lahjakas laulaja esim. Beyonce, ja tietää, että miltä tuntuu kun sadattuhannet ihmiset on tullut kuuntelemaan vaan sitä, että sulla on ihan huikea ääni. Olisi myös siistiä tietää, että miltä tuntuu kun osaa laulaa ihan törkeän hyvin. Toisaalta haluaisin olla Timo päivän ajan ja tietää, että kuinka hankalaa/koomista arki kanssani voi olla.

10. Maailma on täynnä ongelmia ja hankaluuksia, missä haluaisit auttaa eniten?

Voisin nyt vastata tähän, että köyhiä lapsia ja olla mukana kehitysavussa. Jos nyt kuitenkin ihan tosissani minun pitää miettiä, että ketä haluaisin auttaa eniten, niin haluaisin auttaa ihan täällä Suomessa vähävaraisia ja syrjäytyneitä, tai syrjäytymisuhassa olevia nuoria ja aikuisia, unelmani on joskus päästä tekemään päihdetyötä. Toki vanhuspuolella on ihan oma työmaansa, mutta en nyt edes aloita siitä.

11. Hame vai housut?

Kesällä hame, talvella housut…

Huomenna päästään vihdoin hammashommiin, eli stay tuned! Kauniita unia 🙂

baby baby1

withloveEmma

emmakaisa

Yksi vastaus artikkeliin “Liebster Awards- blogihaaste.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta