Ylitsepääsemättömän vaikea hammaspostaus

*yhteistyössä Swiss Clinic

Sain jo tovi sitten Swiss Cliniciltä kotiin kokeiltavaksi heidän hampaidenvalkaisusettinsä, sekä hampaidenvalkaisukynän. Olen taistellut tämän postauksen kanssa jo pitkään, sillä tajusin, että en todellakaan halua näyttää hampaitani julkisesti. Olen vasta aikuis-iällä tajunnut, että hampaani ovat etenkin alhaalta todella kierossa, minulla on etupurenta ja aivan älyttömän pienet hampaat, hymynikään ei ole mikään perus pepsodenthymy. Olen nyt viimeaikoina alkanut hymyillä kuvissa vihaamatta niitä, mutta edelleenkään en hymyäni fanita. Kun hymyilen, näkyy minulta yleensä enemmän ientä kuin hammasta, enkä kyllä liiemmin niitä hampaitakaan näyttelisi, joten postaus joka keskittyy pelkästään minun HAMPAISIINI kuulostaa jotenkin niin absurdilta…

Noh asiaan.. Tarkoituksena on siis saada kellertävät hampaani edes hieman valkoisemmiksi ennen heinäkuun hääpäivää. Aloitin kokeilemalla ihan perus valkaisusettiä, jossa laitetaan valkaisugeeli hammassuojamaiseen muottiin. Muotti oli ihan kiva, mutta se, että minun pitäisi olla yli puolituntia yhtäsoittoa hiljaa osoittautui minulle hyvin hankalaksi. Kun sitten olin laittanut Timolle tarpeeksi monta tekstiviestiä pöydän toisellepuolen, oli aika luovuttaa. Paitani oli kuolassa ja hampaat keltaiset… Kotivalkaisua pitäisikin tehdä noin viikko yhtämittaa, jotta tuloksia voisi huomata. Tämä tarkoittaisi kohdallani siis päivittäin lähes tunnin hiljaiseloa, APUA!  Aion kuitenkin vielä tämän tehdä, joten auvoisia aikoja Timolle tiedossa.

swiss6

Iloiseksi yllätykseksi osoittautui kuitenkin hampaidenvalkaisukynä. Kynä on helppo ottaa mukaan ja vaivaton käyttää, sillä riittää, että pidät minuutin huulia irti hampaista levityksen jälkeen ja sen jälkeen voit hengailla ja puhua ihan normaalisti ilman tukiviittomia. Kynän valkaisuainetta tulee myöskin pitää se 30min- tunti, jotta se vaikuttaa. Vaikutusajan jälkeen suu purskutellaan ja sitten vaan hymyä huulille. Pakkauksessa myös tätä kynää suositellaan käyttämään ainakin viikon yhtajaksoisesti, jotta tulokset tulevat näkyviksi. Olen käyttänyt nyt sitä sen kaksi kertaa, joten olen hyvin huono sanomaan, että onko siitä hyötyä. Jos ihan superfiksu olisin, niin teksin nyt joka päivä perussetillä valkaisun ja pitäisin kynää ”ylläpitohoitona”.

swiss5

Laitetaan nyt kuitenkin esille lähtötilanne ja vertaillaan sitten kun olen ”kuurin” pitänyt, että tuliko tulosta vaiko eikö?

swiss4 swiss8

*sisältää kaupallisia linkkejä

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta