Huulten muotoilu osa 1.

huuli4*yhteistyössä ST beauty

Jaan tämän aiheen nyt kahteen postaukseen, sillä asiaa tulisi niin paljon, ettei sitä kukaan jaksaisi kerralla lukea. Postaus toivottavasti herättää myös kysymyksiä, niin saan sitten vastailtu niihin jo heti seuraavaan postaukseen:)

Kuten kerroin aiemmin, kävin pariviikkoa sitten hieman korjauttamassa huuliani ST Beauty:ssa, joka on osa monipuolista Ihana Beauty loungea. Minulla on täytetty huulia kaikenkaikkiaan nyt neljä kertaa, jokaisella kerralla hieman erikohdasta. Kävin ennen Sonjan käsittelyä Kotkassa Lumo day spa:ssa, mutta koska Tampereelta on matkaa kotkaan reilusti, päätin etsiä täältä tarvitsemani palvelut. En ole missään vaiheessa halunnutkaan mitään super pusuhuulia, vaan hieman korostaa huulen luonnollista muotoa ja saada huulieni koko tasapainoon keskenään.

Otin selvää monesta erilaisesta paikasta ja päädyin lopulta ST beautyyn. Osittain päätökseeni johti se, että Sonja on myöskin ammatiltaan sairaanhoitaja ja jotenkin sitä vaan aina luottaa helpommin ihmiseen, jonka tietää joutuneen pistämään monenlaisia ihoja jo kouluaikoinaan. Olen itse hyvin piikkikammoinen, joten tämä on melkein huvittavaa, että sitten ihan vapaaehtoisesti menen pistettäväksi- mitä sitä ei kauneutensa eteen tekisi?

huuli

Sonjan periaatteena on pistämisessä se, ettei hän käytä puuduteaineita, sillä silloin huuli ei turpoa ja sitä ei tarvitse niinsanotusti ”ylitäyttää” vaan tuloksen näkee heti. Hyaluronihappo, niin kamalalta kuin se kuulostaakin, on hyvin turvallinen täyteaine, sillä se on oikeastaan sokerimolekyyli, eli polysakkaridi. Polysakkaridia esiintyy ihmisen kehossa jo ennestään lähes kaikissa kudoksissa, joten se ei ole elimistölle niinsanottu ”vierasaine”. Hyaluronihappo poistuu elimistöstä aikanaan luonnollisesti ja siksi tämä ei olekkaan mikään pysyvä toimenpide, vaan tarpeen mukaan uusittava 3-12kk:n välein. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että minulla on väli pidentynyt jokakerralla huomattavasti, sillä hyaluronihappo myös kiihdyttää omaa hyaluronihapon tuotantoa, jolloin tulokset säilyvät jokakerralla pidempään. Hyaluroni on turvallinen vaihtoehto silloin kun leikkaus tai botoxhoito eivät tunnu omalta.

St beauty:ssä Sonjalla on periaatteena, että asiakas ostaa aina koko millin kerrallaan, joka on jo ihan hygieniasyistä ehdotonta, mutta myöskin hyvin helppo tapa hoitaa kerralla kaikki kasvojenalueen ”ongelmakohdat” kuntoon, eli jokaisesta eri kasvonalueesta ei laskuteta erikseen, vaan hinnan määrittelee vain aineen määrä.

Kerron omista kokemuksistani, ennen-jälkeen kuvien kera sitten seuraavassa postauksessa.  Jos asia alkoi kiinnostamaan, niin käyhän kurkkaamassa TÄMÄTÄMÄ ja TÄMÄ, eli ST beaytyn nettisivut ja facebook.

huuli3Ja nyt kuulolla, nimittäin blogini lukijat saavat täyteaineista -50€ kun varaus tehdään kesäkuun loppuun mennessä ja käytetään viimeistään heinäkuun aikana. Aikaa varattaessa pitää mainita blogini nimi ja tämä tarjous! Kannattaa hyödyntää, sillä tälläisiä supertarjouksia ei tule ihan äkkiä vastaan! Nettiajanvaraukseen pääsee tästä

 

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntain jatkoa!

-Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta