Joskus on hyvä hieman höllätä ja olla itselleen armollinen

24056

Niinkuin viimeviikolla kerroin, motivaatio ja oikeastaan ihan kaikki mahdollinen oli kadonnut väsymyksen alle ja mieli huusi pientä breikkiä. Kävin perjantaina vetämässä viikon toiseksiviimeisen treenin sillä ajatuksella, että sunnuntaina treenataan vielä kerran jalat. Sunnuntai aamuna kuitenkin salille lähtö tuntui ihan yhtä vastenmieliseltä kuin koko viikon ajan, vaikka nyt unta oli jo alla hieman enemmän ja energiaakin tuntui riittävän.

Pienen mietintätuokion jälkeen tulimme siihen tulokseen, että eilisen salit  saa jäädä ja keskitymme mielummiin nauttimaan aurinkoisesta sunnuntaista ilman stressiä. Suuntasimmekin keskustaan tarkoituksena käydä syömässä jotain kevyttä ystäviemme kanssa. Päädyimme kuitenkin helluntain aukioloajoista johtuen Hullun poron brunssille ja voi että miten hyvää ruokaa siellä oli. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli oikein mainio idea. Saatiin nauttia auringosta, ystävistä ja hyvästä ruoasta. En olisi vaihtanut sitä hetkeksikään salilla hikoiluun. Ehkä ruokailu ei ollut ihan sitä puhainta clean eatingia, mutta antaa olla, mieli sai ravintoa.

Kotiin tultuamme lähdimme Timon kanssa vielä kävelylle ottamaan hieman kuvia ja nauttimaan ilmasta.Eilen sai vihdoin myös ensimmäiset harjoituksensa meidän häätanssimme, johon olen tehnyt sellaisen meille sopivan koreografian. Timo osoittautuikin yllättävän nopeaksi oppijaksi ja ennenkuin oltiin edes kunnolla alkuun päästy, oli Timolla ja muuvit hallussa. Nyt siis päästään pilkkua viilaamaan, niin yllätetään häissä sitten kaikki! Ihan vinkkinä, että jos kaipaatte naurua päiväänne, niin kokeilkaapas tanssia jotain aivan uutta. Minulla tuli ihan hiki nauramisesta.

Vaikka usein kannustan lähtemään sinne treenaamaan silloin kun se tuntuu kaikista vastenmielisimmältä, niin välillä myös se oman kehon kuunteleminen tulee tarpeeseen. Kehitystäkään ei voi odottaa jos kokoajan treenaa satalasissa unohtaen palautumisen ja levon merkityksen. Olen nyt lähestulkoon koko kevään treenannut sen viitisen kertaa viikossa, niin hyvässä kuin pahassakin. Voi olla, että tämä oli vaan sellainen hätähuuto minun kropaltani, että paina nyt nainen jarrua välillä.  En toki kannusta jäämään kotiin aina kun vähänkään tuntuu siltä, että ei huvita. Mutta välillä pitkien treenijaksojen jälkeen pieni kevennetty viikko tekee ihan hyvää. Se, että oppii kuuntelemaan itseään ja omia tarpeitaan on taitolaji, ja jos meistä jokainen olisi siinä lajissa ammattilainen, niin kukaan ei koskaan palaisi loppuun tai olisi ylikunnossa. Kuitenkin välillä se pysähtyminen ja oman kehon viestien vastaanottaminen on enemmän kuin suotavaa.

Nyt hieman löysäillyn viikon jälkeen otan katseen kohti tulevaa. Edessä on siis neljänviikon treenit TFW:llä ja tarkotuksena vetää läpi taistelijan peruskurssi, lähdetään siis ihan ruohonjuuritasolta. Tekee ihan hyvää hieman tsekata omaakin tekemistä, kun sitä sokeutuu niin helposti omalle tekniikalleen. Olen ihan superinnoissani tulevasta kuukaudesta ja päivittelen varmasti treenikuulumisia siltä saralta myös täällä. Ensimmäinen treenikerta on jo tänään, hui!

24055 24057 24068

Ostin muuten lauantaina itselleni Zarasta farkut, ihan outoa olla normaali housut jalassa, kun yleensä minulla on vaan jotkut farkkuleggarit. En edes oikeastaan omista muita farkkuja kuin nämä ja yhdet toiset todella revityt yksilöt.. Aika se on kai housuillekkin!

Energistä alkavaa viikkoa! Minä alan kaivelemaan soturinvehkeitä kaapista ja valmistautua iltaan:)

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta