Palaa takaisin lähtöruutuun!

Niinkuin tosiaan olenkin jo kertonut, että aloitin eilen TFW- Tampereella ”perusteet”- kurssin. Perusteissa käydään läpi ihan perusjuttuja ja tälle kurssille voi osallistua, vaikka et olisi mikään kauhean kokenut liikkuja. Okei, minulla nyt on liikuntataustaa hieman, mutta kertaus on opintojen äiti ja tosiaan välillä on hyvä pysähtyä hieman tarkistamaan sitä omaa treenaamista, että meneekö se kuitenkaan ihan niinkuin pitäisi.

Eilen tehtiin ihan perusjuttuja: hypittiin, tehtiin semmoisia keskittymistreenejä(MIKSIKÄ NIITÄ KUTSUTTIIN:D?!?)  ja lopuksi käytiin läpi neljä erilaista liikettä ja tehtiin niistä sitten semmoinen pieni(huom. tuo oli sarkasmia) kiertoharjoitus loppuun.

En olisi ikinä uskonut, että noin pienillä jutuilla olisin saanut tämmöisen lihasjumin aikaan. Punnerrukset meni todellakin perille ja minulla on koko yläkroppa ihan jumissa. Hiki tuli treenatessa moneen otteeseen ja jopa minä, joka ei ikinä hikoile, puristeli kotona urheiluliivejä kuivaksi. Oli myös siistiä huomata, että minun punnerrukseni on kehittynyt tässä kevään aikana. Vaikka tekniikka meni ihan täysin uusiksi, on ojentajiini tullut nähtävästi voimaa oikein urakalla, sillä alkuun punnerrus tuntui jopa hieman kevyeltä. Neljännen setin kohdalla kevyt ei ollut ehkä enää se päälimmäinen ajatus:D

Suosittelen ihan superlämpimästi jo tämän ekan treenin perusteella tätä perusteet- settiä. Paitsi jos kuulut niihin ihmisiin, jotka tietää tästä lajista jo kaiken, etkä osaa nauraa itsellesi, niin sitten älä osallistu. TFW vaatii hieman itseironiaa ja heittäytymistä, sillä se heittäytyminen on juuri se juttu mitä tuolla vaaditaan ja omien äänihuulien virittely ennen tunninalkua on suotavaa.

Meillä on aika pieni jengi perusteissa, mutta ihan jäätävä meininki päällä, saas nähdä minkälaisia taistelijoita meistä vielä tämän tulevan kuukauden aikana kuoriutuu 😉

Ensitutustumisestani TFW- Tampereen saliin voit lukea täältä.

tfw9 tfw10

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta