Huulten muotoilu osa 2. omat kokemukseni muotoilusta.

Sunnuntaina kerroin, että minulle on tässä parisenviikkoa sitten pistetty huuliin hieman lisätäytettä. Kuten kaikki ovat varmaankin kuvista nähneet, kyseessä ei ole ollut mikään supertäyttö, vaan tehtiin ihan pientä viilausta huulien entiseen muotoon ja kokoon.

Minä olen aina hymyillessäni hymyillyt lähes koko yläikenelläni ja se on aina häirinnyt minua. Pienenä minulle sanottiin, että se johtuu jänteestä joka on ylähuulen ja ikenen välissä, että se on liian pieni. Nyt aikuisiällä asia on alkanut minua vielä enemmän häiritsemään, sillä myöskin ylähuuleni on ollut aina selvästi pienempi kuin alahuuleni. Nähtyäni erään tanssiryhmästä otetun kuvan, jossa näytin hyvin surulliselta alahuuleni ollessa ylähuuleen verrattuna ”lurpallaan”, päätin, että koska voin asiaa muutta, niin muutan.

image3 (1)

Ensimmäisellä pistokerralla ainetta laitettiin hyvin niukasti, sillä en yhtään osannut odottaa, että mitä tuleman pitää. Toisella kerralla laitettiin hieman lisää, aika pian ensimmäisen laiton jälkeen ja kolmas kerta tehtiin vasta vuoden päästä ensimmäisestä. Nyt ennen tätä täyttöä edellisestä laitosta oli kulunut noin puolisentoista vuotta. Ajatuksena on, että joko huuleni saa nyt olla tälläiset, taikka sitten niitä täytetään joskus vasta hieman vanhempana, kun hyaluroni on täysin poistunut huulistani.

Täyttö on oikeastaan ollut vain sellainen omaan itsetuntoon vaikuttava juttu. Yleensä kukaan ei ole muutosta liiemmin huomannut ja se on ollut tarkoituskin, ettei mitään räikeää tule tapahtumaan ja ulkonäköni ei radikaalisti muutu. En ole koskaan pitänyt ylitäytetyistä huulista ja siksi olemmekin hyvin varovasti ylähuultani täyttäneet. Nyt sitten laitettiin ensimmäistä kertaa myös alahuuleen täytettä ihan pikkuisen.

image1

Oma kokemukseni on hyvä. Olen nyt kahdella eri ihmisellä laitattanut täyteainetta ja molemmat ovat olleet hyvin taitavia, toki erilaisia. Ensimmäisillä kerroilla minulla on puudutettu ylähuulta, mutta ihan samalta se tuntui, oli se puudutettu taikka ei. Mitään kivaahan täyttö ei ole, mutta nipistävä tunne kestää niin pienen ajan, että kyllä sen kestää. Jotenkin sen mielttää paljon kivuliaammaksi kokemukseksi, kuin mitä se sitten loppupeleissä on. Laiton jälkeenhän huuli ei oikeastaan ole edes kovin turvonnut vaan omalla kohdallani turvotus alkaa aina parin tunnin jälkeen ja kestää seuraavaan aamuun. Turvotus on niin massiivista, että silloin ei kyllä kehtaa liiemmin liikkua julkisilla paikoilla. Siitä se sitten kuitenkin laskeutuu ja yleensä tosiaan jo aamulla huuli on ihan jo ennallaan. Toisilla tiedän, että täyteaine ei ole turvottanut ollenkaan.

image2 (1)Tuloksesta tuli hyvä ja neutraali ja tällä nyt mennään sitten pidempi aika, sillä loppupeleissähän tämä on aivan turhaa, mutta minkä sitä nainen omille hömpötyksilleen mahtaa 🙂

Muistakaa, että STbeautylta saa kesäkuun loppuunmennessä varatuista ja viimeistä heinäkuun aikana tehdyistä täyteainehoidoista -50€ alennusta, joten kannattaa hyödyntää tarjous!

Vähän syvällisemmin aiheesta TÄÄLLÄ.

-Emma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta