Valintoja, valintoja…

Huomenna on viimeinen treeni tämän viikon perusteet-kurssilta. Eilen kävimme läpi takareisille ja pepulle ihan perusliikkeitä. Ensin käytimme omaa kehonpainoa ja sen jälkeen teimme liikkeitä kahvakuulan kanssa. On kyllä nyt nieltävä oma ylpeys tekniikan suhteen ja nöyrryttävä uuden edessä, sillä tajusin, että montaa asiaa olen tehnyt lähes oikein. Se lähes ei vaan ole ok kun voisi tehdä ihan oikeastikkin liikkeet niinkuin ne kuuluu tehdä. Toki tässä kyykkyhommassakin on niin monta kuppikuntaa, että seuraava voisi sanoa, että teen taas ihan väärin. Siitä ei kuitenkaan kukaan voi väitellä, että kuuluuko polvien ja varpaiden mennä samaan suuntaan 😀 Minun yliliikkuvilla nivelillä on välillä hyvin haasteellista treenata, sillä ajatuksen pitää olla kokoajan liikkeessä, jotta homma pysyy turvallisena.

Huomenna on edessä hurrikaani-treeni jossa nyt sitten yhdistetään nämä kahdella viimekerralla oppimamme asiat. Olen ihan suosiolla jättänyt nyt muut salitreenit pois, jotta pystyn täysillä keskittymään tähän neljään viikkoon.

Minulla on huomiseen asti aikaa päättää, että mitä teen jäsenyyteni kanssa. Haluaisin ihan ylikaiken jatkaa TFW:llä, sillä tunnen kuuluvani sinne. Ongelmia asiassa on kuitenkin kaksi. Ensimmäisenä on se, että saliharrastus on ollut aina minun ja Timon yhteinen harrastus ja jos lähtisin elixialta, ei voitaisi enää treenata yhdessä salilla. Ongelma numero kaksi on se, että en pääse elixialta vielä vuoteen yhtään mihinkään. Jos laitan jäsenyyden jäihin, niin en tule ikinä pääsemään sieltä yhtään mihinkään, kun ensimmäinen mahdollinen irtisanoutumispäivä siirtyy sitä mukaa kun mitä jäädytettyjä kuukausia on. Miksi minun piti mennä tekemään kahden vuoden sopimus?!? Jos olisin ihan todella rikas, niin ottaisin TFW:n jäsenyyden nykyisen jäsenyyteni rinnalle ja treenaisin TFW:llä aina Timon ollessa töissä ja sitten elixialla silloin kun Timon kanssa pääsisi yhdessä treenaamaan.

Olen niin paljon pyörittänyt tätä asiaa päässäni ja vaikka mitenpäin järkeilisin niin ratkaisu ei ole tyydyttävä. En halua lopettaa TFW:llä, mutta näyttäisi siltä, että muita vaihtoehtoja ei nyt ole. Miksi sitten päätös huomiseen mennessä? Siksi, koska 31.5 loppuu kampanja jossa vuoden jäsenyyden saisi 70€ kuukaudessa, sen jälkeen hinta nousee, niin sitten minulla ei ainakaan ole varaa.. BUU! Miksi en voi vaan saada molempia?

Nautin nyt siis täysin rinnoin tulevasta kolmesta viikosta ja otan kaiken ilon irti meidän pikkuisesta taistelijajengistä! Sinä päivänä kun irtisanon elixian, ei tarvi kahdesti miettiä, että mihin suuntaan lähtisin.. Ja tiedän, mitä pyytää aina lahjaksi kaikilta: kuukautta TFW:llä 😉

tfw11Hyvä meidän joukkue!

image1 (1)

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Valintoja, valintoja…”

  1. Mulla on vähän sama tilanne! Kävin hurrikaanitutustumistunnilla ja TFW -treenit alkoi todenteolla kiinnostaa, mutta juurikin parin vuoden salijäsenyys muualle estää tuolla treenaamisen aloittamisen 🙁 Kirjoittele ihmeessä TFW -treeneistä, oon hengessä mukana!

    • Moi Tiia 🙂 Eikö olekin ihan maailman kivoin paikka tuo TFW? Mulla on nyt jäljellä kolme viikkoa perusteet kurssia ja aion kyllä siitä kirjoitella fiiliksiä, on ollut aika silmiä avaavaa poistua tutusta ja turvallisesta sali-ympäristöstä. Olisi maailman kivointa jos voisi voisin nämä molemmat yhdistää, sillä joskus on kyllä kiva käydä ihan vaan salillakin tekemässä kaikessa hiljaisuudessa sitä omaa juttuaan. Onneksi mulla on kohtalotovereista nähtävästi jakamassa tätä samaa tuskaa 😉 Lähdetään sitten TFW:lle kun jäsenyys antaa myöten! Mukavaa kesää ja treeni-intoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta