Minne jäi vuoropuhelu?

Huomenta 🙂

Olen tässä huomannut, että minulla jäi ikävä Lily:n puolella yhtä asiaa. nimittäin sydännappia postauksien yläreunassa. Kommenttikenttäni on kaikessa hiljaisuudessaan aina silloin tällöin muistuttanut olemassaolostaan, mutta pientä vuoropuhelua on kyllä ikävä. Lilyn sydännappi piristi aina kummasti päivää, kun tiesi, että blogissa on elämää, vaikka nyt ei juuri mitään sanottavaa ollutkaan asiaan liittyen. Nappi oli myös helppo tapa itse ilmaista, että tykkäsi jostain kirjoituksesta, vaikka siihen ei mitään ihmeellistä kommentoinutkaan. Nyt ainoa, mikä minulle kertoo, että ihmisvirta on jopa tuplasti lisääntynyt, on maailman tylsimmät tilastot, jotka eivät jaksa minun kanssani höpötellä. 

Olen niin superkiitollinen jokaisesta blogiini jätetystä kommentista, että käyn useaan otteeseen aina toiveikkaana päivänmittaan tarkistelemassa sähköpostiani, josko joku minua olisi muistanut. Huomaan kyllä itse, että mitä enemmän luen puhelimellani blogeja, sitä vähemmän niitä jaksan kommentoida, sillä puhelimella kommentointi on tehnyt asiasta hyvin hankalaa. Toki käyn kyllä  vuoropuhelua facebookissa ja instagramissa ihan samalla tavalla kuin täälläkin liittyen omaan, sekä muiden kirjoituksiin, mutta jos minun pitää aina kirjautua jonnekin sisälle puhelimellani, jää kyllä kommentoiminen välistä. Silti sitä väkisinkin miettii, että teenkö nyt jotain kovin pieleen kun vuoropuhelua ei synny? Toisaalta taas välillä keskustelu on kyllä käynyt hyvinkin kiivaasti erilaisista asioista.

Oli hämmentävää huomata tuossa huhtikuun alussa, kun Lily.fi:n puolella julkaisin erään tekstin liittyen Maisa Torpan aiheuttamaan tissi-kohuun. Sen perusteella boksini täyttyi ja tekstistä tulikin blogini kaikkien aikojen luetuin. Kirjoitus oli harkitsematon ja spontaani ja jälkikäteen ajateltuna en ole ollenkaan niin kantaaottava ihminen kuin sillä hetkellä olin, meni vaan kuppi niin totaalisen nurin siitä -tiedätkyllämistä- blogitekstistä. Huolimatta siitä, että en olisi ehkä juuri kyseisen aiheen halunnut paisuvan niin suureksi, oli hauskaa vuoropuhella lukijoiden kanssa.

Esitänkin toiveen, että jättäisit jälkesi ja kertoisit, että mistä haluaisit kuulla enemmän ja mitä taas voisin jättää vähemmälle? Blogi on kuitenkin kaikista toimivimmillaan silloin kun kirjoittaja pystyy käymään avointa vuoropuhelua lukijansa kanssa. Tykkään niin hurjan paljon kirjoittamisesta ja tiedän, että olet siellä, joten tehdään tästä hommasta yhdessä parasta:)

pauspääs 039ak
photo by Milka Tarkiainen

Kivaa alkavaa viikonloppua ja aurinkoisia päiviä<3

-Emma

 

emmakaisa

16 vastausta artikkeliin “Minne jäi vuoropuhelu?”

 1. Provosoiva teksti, joten tartunpa näppäimistöön 🙂 Olet varmastikin pohdinnoissasi oikeassa, että kännykästä on vaikea kommentoida ja tältäkin sivustolta löytyy monta ihanaa blogia, jolloin lukijana tulee kommentteja jätettyä harvakseltaan. Kiitos kuitenkin Sinulle pirteästä ja persoonallisesta blogista ja tsemppiä kirjoittamiseen! Pidän kovasti teemastasi mielen ja kehon tasapaino, joten toivottavasti pysyt tällä tiellä. Treenivinkit ovat aina mieluisia inspiraation lähteenä, vaikka niitä löytyykin monesta paikasta.

  • Heh 😛 Välillä pitää hieman kokeilla tikulla jäätä! Huomaan myös, että tämä kommentteihin vastaaminen on välillä tosi hankalaa puhelimella, niin saati sitten kirjoittaminen! Kiitos kuitenkin kun kommentistasi, yritän pitää omasta jutustani kiinni 🙂 Hyvä, että treenijututkin kiinnostaa, sillä minulta on tulossa pientä haastetta kesäkuulle! Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle<3

 2. Treeniohjeita, jumppaohjeita, ruokajuttuja, muotia lisää! Kiva blogi =) Hyvää kesää!

  • Heippa Marre! Varmasti kaikkea tätä tulossa. Muodista tulee puhuttua hyvin vähän, olen niin tylsä pukeutuja 😀 Voisin kyllä joskus paneutua oman vaatekaappini saloihin enemmänkin! Kiitos ja kivaa kesää sinulle 🙂

 3. Heippa! Ruoka-aiheiset postaukset olis huippuja! Reseptit, ruokapäiväkirjat, ihan mitkä vaan mistä sais hieman uutta inspistä omaankin syömiseen 🙂

  • Heippa Essi 🙂 Ruokajuttuja onkin ihan pian tiedossa! Kiva kuulla, että sellaiset kiinnostaa, itsekin tykkään etsiä inspiraatiota ja ruokaideoita blogeista! Kiitos kommentistasi ja ihanaa kesänalkua sinulle:)

 4. Jokaisen kirjoituksesi olen lukenut. Pariin tainnut kommentoidakin 🙂 En osaa toivoa mitään erityistä… jatkat vaan niin kuin tähänkin asti, niin se toimii! 😉

  • Sinä kyllä jaksat aina ahkerasti minua ilahduttaa 🙂 Kiva kun oot messissä! pus<3

 5. Mä haluisin heittää positiivista palautetta! Sun tekstit oli alussa rakenteellisesti aika huonoja, oot selkeesti tsempannut asiassa tai sitten homma on lähtenyt huomaamatta kehittymään 🙂

  • Moikka 🙂 Olet ihan oikeassa, olen jopa jälkikäteen korjannut jotain tekstejä. Eli ihan tietoista duunia tehnyt. Paljon kun kirjoittaa, niin ei edes tajua enää, että eihän tästä saa kukaan mitään selvää(lue: lintsannut äidinkielentunnilta). Onneksi muutama oikolukija aina välillä huomauttaa oikeinkirjoituksesta niin saa korjattua sellaiset jutut mitä itse ei nää. Kiitos kommentistasi ja kivaa alkavaa kesää 🙂

  • Hieno homma, että oot kiinnittänyt asiaan huomiota ja alkanut hommiin! Etenkin kappalejaot auttaa ja keventää huomattavasti lukijan ”työtä”. Aurinkoista kesää myös sulle ja jatka samaan malliin 🙂

  • Varmasti helpottaa 😀 Koitan pysyä kurissa, mutta kannattaa aina vinkata jos jotain räikeää näkyy, mihin voisi kiinnittää huomiota 🙂 Aurinkoista kesää sinullekin!

 6. Varmaan liian harvoin tulee kommentoitua mitään, vaikka itsekin luen useampaa blogia ja vaikka pääasiassa kaikki kirjoitukset oliskin kommentin arvoisia.
  Tuntuu vaan niin hölmöltä ajatukselta jättää pelkkä ”hyvä kirjoitus” tms… 😀 itse kun ei ole valitettavasti yhtä taitava tuottamaan tekstiä, toisin kuin esim Sinä 🙂
  Enivei, tässä kommentti. Täällä taustoillaan olkaan ja yritetään muistaa joskus kommentoidakin! Ihanaa kesää <3

  • Heippa Suvi 🙂 Jep, tiedän mistä puhut tuon ”hyvä kirjoitus”- jutun kanssa. Siksi kaipailenkin sitä sydän-nappia, sillä se oli helppo tapa ilmoittaa kirjoittajalle, että tykkäsin tästä tekstistä jos ei sen syvällisempää kommentoitavaa siihen ole. Kivaa kun olet mukana, ihanaa kesää sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta