Elämäni ensimmäinen videopostaus, apua :D

Ai että minä rakastan tota aloituskuvaa.. Noh siitä viis, halusin jutella hieman itsetunto ja kiusaamisasioista, lisää asiasta videolla!

Mitäs mieltä olette? Pitäisikö tehdä joskus toistekkin?

withloveEmma

emmakaisa

15 vastausta artikkeliin “Elämäni ensimmäinen videopostaus, apua :D”

 1. Apua, aivan pakko kommentoida olet yhtä kaunis kuin kissasi! Monesti sanotaankin että lemmikit muistuttavat omistajaansa… 🙂
  Papukaijat ja jäykkyys puuttuivat ainakin minun mielestä kokonaan!
  Niin ja nauratti kun kissasi vastasi kysymykseesi ja jotain asiaa huuteli vielä loppu puolella! 😀

  • Hahhah 😀 Etpä olekkaan ainoa, joka sanoo, että ollaan Jedin kanssa samannäköisiä, ollaan myös yhtä kovia juttelemaan! Hänellä on aina viimeinen sana sanottavana kaikkeen ja elää paljon kaikissa jutuissa mukana vaikka ei varmaan ihan täysin samasta asiasta aina puhutakkaan:P Kiitos kivasta kommentista, hyvä ettei tullut mitään ”voiei”- fiiliksiä! Mukavaa kesää sinulle 🙂

  • Voi ihana Jenni <3 Tota oli kyllä kiva tehdä 😛

 2. Lisää näitä! Videoidin kautta saa aina aivan erilaisen kuvan, esim. juuri bloggaajista ja sinunkin kohdalla käsitys muuttui vaan entistä positiivisemmaksi! Mahtavaa! 🙂

  • Heei kiitos, kiva kuulla<3 Ajattelin, että tästä tulisi jotenkin kiusallinen, mutta sitä olikin tosi kiva tehdä 🙂 Eli varmasti teen videoita jatkossakin! Kyllähän video on aika hyvä näyttämään, että millaisesta tyypistä on kyse, ellei omaa ihan jäätäviä näyttelijänlahjoja:D Kivaa kesää ja ihania päiviä sinulle 🙂

 3. Ihana video! Olet niin aidon ja luonnollisen oloinen ja niiin fiksuja ajatuksia 🙂

 4. Ihana tuo siun kissa, alussakin kun heti vastas sulle 🙂
  Hyviä ajatuksia ja pohdintoja. Pitäis nimenomaan keskittyä puhumaan enemmän positiivista ja unohtaa se negatiivinen läyhääminen. Sua oli kiva kuunnella, joten tee ihmeessä jatkossakin videopostauksia 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi

  • No eikö hän olekkin hurmaava?:D Jep Outi näinhän se pitäisi, mutta kyllä sitä varmasti yksi sun toinen jossain elämänsä vaiheessa provosoituu jostain asioista niin, että osallistuu keskusteluun, vaikka ei sitten netissä, mutta muuten. Itse oon yrittänyt kasvaa tässä asiassa ihmisenä ja lopettaa turhan toisten arvostelemisen, koska tosiaan se ei mihinkään johda. Kiitos kivasta kommentista:) Kyllä tää nyt vahvistaa mun ajatusta siitä, että tuun tekemään näitä jatkossakin! Kivaa päivää<3

 5. Ihana Emma =) lisää videoita vaan tulemaan, niitä on kiva katsella. Ps. olit tosi luonteva kameran edessä vaikka olikin eka videosi !

 6. Tosi hyvä postaus! Vaikutit kyllä niin luontevalta kameran edessä mun mielestä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta