Kohta puolet takana TFW:n peruskurssia.. Olenko oppinut mitään uutta?

Ensinnäkin ihan supersuuri kiitos kivoista kommenteista, mitä videopostaukseen oli tullut, minua jännitti ihan kamalasti sen tekeminen. Nyt kun innoistuin, niin tekisi mieli tehdä niitä kokoajan 😀 Ehkä kuitenkin hillitsen itseni, mutta jos vaikka postauksen viikossa tekisi, niin se varmaan toimisi ihan kivasti, vai mitä olette mieltä?

Minulta jäi ihan viimeviikon hurrikaanijutut kirjoittelematta, oli taas niin vauhdikas viikonloppu, että ehti tekemään vaan ihan kaikista välttämättömimmät jutut..Tämän viikon TFW:t jää aika minimaaliseksi kun maanantaina aivastelin ja perjantaina ollaankin jo treeniaikaan Haminassa pukuja sovittelemassa.

Olen käynyt nyt muutaman kerran salilla TFW- treeneistä huolimatta ja ihan kuin joku palikka olisi loksahtanut paikalleen. Olen jaksanut tehdä kaikki treeni ihan uudella intensiteetillä ja ne viimeiset setit ihan sinne loppuun asti. Vaikka treenaan yksinään, istuu pieni tsemppari olkapäälläni huutamassa, että purista se viimeinenkin ja heittää yläfemmat kun olen itseni ylittänyt. Ilmeisesti minun aineenvaihduntanikin on viimeinkin käynnistynyt, sillä hiki meinaa tulla jo salilla pelkästä hengittämisestä, saati sitten perjantain hurrikaanin jälkeen kun valuin hikea varmaan vielä tunninkin sen jälkeen.

Toisaalta voi olla, että uusi moodi salilla johtuu siitä, että se ei ole nyt ollut se ykkösjuttu vaan olen käynyt siellä tekemässä tavallaan vain ylimääräistä. Eli tämä vaihtelu taisi tulla ihan sopivaan rakoon, kun alkaa taas salihommatkin maistumaan.

Samaan aikaan kun olen taas ehkä ihan vähän innoissani, että pääsen rääkkäämään uutta minääni salille, harmittaa ihan vietävästi. Meillä on todella mukava jengi perusteissa, enkä yhtään haluaisi, että perusteet loppuisi, sillä nyt kun ollaan alettu olla tuttuja keskenämme, on kivaa kannustaa toisiamme ja nähdä toistemme kehitys. Olen oppinu ihan todella paljon uutta ja saanut vanhaan hieman paranneltua tekniikkaa. Toisaalta olen oppinut paljon pieniä juttuja ja liikkeitä, mitä tulen varmasti jatkossakin hyödyntämään omassa treenissäni. Tänään vedettiin ihan hulluna leukoja ja nyt on kyllä kädetkin sen tuntuiset, maanantaina oli ollut maastavetopäivä ja harmittaa, että en päässyt silloin treenaamaan. Pitää varmaan tehdä kotiläksynä muutama maastaveto huomenna:P

Enää ensiviikko tuolla porukalla, jonka jälkeen erkaannutaan omille teillemme ja vedetään viikko muun TFW:n jengin kanssa normaalin aikataulun mukaan. Sitten nämäkin neljä viikkoa on taputeltu ja onkin jo juhannus… ANTEEKSI MUTTA MISSÄ ON KESÄ?!?_MG_9343

 

TFW:n treeneistä voit lukea listää TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ  🙂

-Emma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta