Hiusten äkillinen kasvupyrähdys ja vinkkejä pidennysten hoitoon..

Joku jo kommentoikin, että minun hiukseni olivat yhdessä postauksessa jotenkin erilaiset kuin ennen. Se johtuu täysin siitä, että ne kasvoivat perjantaina noin 20cm. Minun oli tarkoitus laittaa pidennys vasta juuri häitä ennen, mutta koska tehdään lauantaina harjoituskampaus, niin ajattelin, että laitan nyt jo tukan kiinni, kun ei minun hiuksissani mitään mallia ollut muutenkaan. Tilasin nyt ensimmäistä kertaa 60cm ja 50cm pituista hiusta, minulla on aina ennen ollut vain 50cm mittaista. Nyt odotan, että pääsen lauantaina Iisan luo koekampaukseen, hän saa leikata tuota latvaa aika reilusti, nimittäin tämä on kyllä ihan liian pitkä minun makuuni ja tuo latva näyttää ihan kamalalta 😀 Miten se sanonta meneekään… Ahneella on _________ loppu.

Käytän siis itse Rapunzelin karvaa ja yleensä sen myös itse askartelen kiinni. Edelliset pidennykset nimenomaan Rapunzelilta olivat minulla varmaan kaksi vuotta käytössä. Jos olisin rikkaampi, niin kävisin kampaajalla laitattamassa b-long:in karvaa, mutta tämä on nyt hyväksi havaittu kakkosvaihtoehto.

Moni on minulta kysellyt, että minkälaatuista hiusta Rapunzelilla on.. Minulla on aina ollut ihan hyvälaatuista, mutta olen aina tilannut mustaa hiusta, joten se on yleensä aika varma valinta, kun sitä ei ole tarvinut vaalentaa. Se mikä minusta on vähintäänkin kannattavaa on tilata sieltä, mistä tilaa pidennykset, myös niiden pesu- ja hoitoaineet, tai kääntyä kampaamon puoleen. Jos haluaa heittää rastoittuneen takkukasan parin kuukauden jälkeen roskiin, niin sitten toki sillä ei ole väliä, että miten hiuksistaan huolehtii. Itselläni on ollut Rapunzelin hoito- ja pesuaine ja välissä IDhair:in aineet, ja oikeastaan molemmat toimi todella tehokkaasti ja piti pidennyksen hyvänä. Harmi, kun minulle toimitettiin silloin virheellinen erä IDhair:in shamppoota, niin en oikein koskaan saanut tietää, että olisko se ollut maineensa veroinen. Hoitoaine ja seerumi toimivat erinomaisesti.

Tässä vielä vinkit listattuna, nämä on siis sellaisia, jotka olen itse kokenut todella toimiviksi. Joku kampaaja saattaisi nyt pyöritellä silmiään,  mutta kyllä sitä hyväksi havaitulla tavalla tykkää hommat tehdä 😉

  • Käytä ammattilaatuisia/ pidennyksille tarkoitettuja pesu- ja hoitoaineita.
  • Pese hiukset kerran viikossa syväpuhdistavalla shamppoolla.
  • Käytä joko pidennykselle tarkoitettua seerumia tai arganöljyä pitämään pidennyt ja oma hius kiiltävänä.
  • Itse pesen oman hikusen eri aineilla kun pidennyksen, koska hiuslaatu on erilaista.
  • Muista lämpösuoja ja mahdollisimman vähäinen kuumalla käsittely.

Näillä vinkeillä pääsee jo varmasti pitkälle ja jos olet ihan ensimmäistä kertaa hankkimassa pidennyksiä, niin suosittelen kääntymään kampaajan puoleen, niin ei mene rahat hukkaan. Markkinoilla on kuitenkin jos jonkinlaista hiusta.

koucla koucla1

 

Housut(saatu blogin kautta) HerSecret.fi, löytyy TÄÄLTÄ

image1 (1)

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Hiusten äkillinen kasvupyrähdys ja vinkkejä pidennysten hoitoon..”

  1. Apua, pakko tulla kirkaisemaan näin kampaajana, että syväpuhdistavalla teet vaan hallaa sun pidennystukalle!:D

    • Ai kauhea 😀 Miksi teiltä kampaajilta saa ihan erilaisia ohjeita? Toinen neuvoo toista ja toinen on siitä ihan kauhuissaan.. Onneksi tukkani ei ole ollut moksiskaa tästä käsittelystä kerran viikossa 🙂 Kun nyt pääsisi vaan tästä pidennyksestä eroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta