Random facts.

 • Olen henkeen ja vereen kesä-ihminen, vihaan kylmää ja kärsin siitä. Edelleen minun mielestäni ulkona on ihan toppatakkikelit ja villakangastakki on naulakossa ja pysyy. Kun mittari ylittää +25c voin alkaa harkita pitkähihaisen riisumista.
 • Rakastan juhlien järjestämistä ja etenkin yllätysjuhlien. Yhtä paljon rakastan myös sitä, että minut yllätetään.
 • Innostun asioista aina ihan täysillä. Saatan alkaa hullunlailla puuhaamaan jotain mistä nyt milloinkin olen innoissani ja jossain vaiheessa tajuan, että en olekkaan asiasta yhtään kiinnostunut. Esim. minua yritettiin puhua mukaan johonkin tämmöiseen suoramarkkinointihommaan ja olin siitä aluksi ihan superinnoissani ja fiiliksissä. Kuitenkin muutaman päivän mietittyäni tajusin, että ei minulla olisi yhtään aikaa siihen, eikä minua oikeastaan edes kiinnosta koko juttu. Minun oli todella vaikea sanoa enää silloin, että ei minua kyllä voisi tämä vähempää kiinnostaa…
 • Olen ihan umpiperso makealle. Jos meillä olisi kaapissa jotain hyvää.. Ainiin ei meillä ole kun olisin jo syönyt ne kaikki. Timo toi yksi päivä tummaa suklaata töistä ja söin sen noin sadasosasekunnissa.. Eli ei herkkuja meille kiitos.
 • En tykkää makaronista.. En ole oikein koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka ei voi elää ilman pastaa, sillä minusta kaikki makaroni/pasta on täysin turhaa. Toisaalta rakastan kermakastikkeita, mutta minusta ne on ihan yhtä hyviä salaatin tai vihannesten päällä.
 • Olin tosi laiska koulussa. Minulla on ehkä maailman huonoimmat arvosanat kirjoituksista, sillä lukeminen ei silloin napannut, ei niin yhtään. Voin oikeastaan sanoa, että lukio meni aikalailla lukematta läpi. Jos nyt voisin sanoa jotain 16v minulle, sanoisin, että nyt nenä kiinni kirjaan. Haluaisin istua myös sairaanhoitaja-tutkinnosta muutaman kurssin, jota pidin ihan turhina, nyt uudelleen, sillä moni asia kiinnostaa nyt ihan eritavalla kuin silloin.
 • Olen tosiaan ammatiltani sairaanhoitaja, mikä tulee usein ihmisille yllätyksenä, sillä en kuulemma näytä yhtään sairaanhoitajalta 😀 Unelmien työpaikkani olisi päihdetyön parissa ja toivon, että sitten kun kasvan isoksi pääsen sitä työtä tekemään!
 • Vihaan siivoamista ihan ylikaiken, mutta en kyllä kestä sotkuakaan. Olen meistä kahdesta se, joka pitää semmoista pintasiisteyttä yllä ja Timo on se joka sitten kunnolla siivoaa(vaikka kyllä se on kaikeankaikkiiaan paljon enemmän imurinvarressa kuin minä). Jos Timo ei välillä minua patistelisi, niin meillä ei varmaan pestäisi lattioita ikinä.. Hyi minua.

_MG_9432

 

 

ps. Facebookissa hätyytellään 200 tykkäyksen rajaa, saadaanko pian luku täyteen ;)?image1 (1)

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Random facts.”

 1. Muistelen vieläkin lämmöllä mun 19v synttäreitä mitä olit ollut salaa järkkäilemässä kun olin töissä. 🙂 Edelleen yhet parhaimmista synttäreistä! <3 Ja mitä tohon lukioon ja lukemiseen tulee, niin puolustukseksi, olihan meillä silloin paljon parempaakin tekemistä kuin lukeminen 😉

  • Voi niitä aikoja<3 Joo no nyt kun tarkemmin miettii, niin tais meillä joo olla muutakin tekemistä kun lukeminen, lukiovuodet oli kyllä ihan superkivoja vuosia, tai sitten aika vaan kultaa muistot 😉

 2. 3 asiaa yhdistää meitä, täällä yks joka on henkeen ja vereen kesäihminen, en ole koskaan välittänyt makaronista, ainoastaan kylmä lounas salaatti menee pinaattilettujen kanssa:D ja kerran vuodessa tekee hyvää syödä makaronilaatikkoa muuten en pastasta ruuissa välitä. sekä olin myös perkeleen laiska koulussa 7 keskiarvolla läpi mentiin.

  • Pinaattiletut on muuten myöskin ihan huippuhyviä, pitääkin tehdä niitä jokupäivä- ilman lounassalaattia, vaikka se on totta, että se maistuu ihan hyvältä niiden kanssa :P. Mulla tais päättärin keskiarvo olla jopa siinä 8:sin luokkaa,mutta kirjoitin ihan ala-arvoisesti, siis siihennähden, mitä olisin voinut kirjoittaa jos olisin jaksanut avata kirjan ennen tenttiä 😀 Voi meitä! Kivaa kesää sinulle 🙂

 3. Kiva lukea näitä faktapostauksia blogeista ja löytyivät tästäkin yhtäläisyyttä itseeni 😉 Tuo kolmoslohta on kohdallani pitänyt paikkaansa, mutta olen kasvanut harkitsevammaksi 😀 Itselläni se oli osaltaan varmaan innostusta siitäkin että mua pyydetään ja on vaikea sanoa EI, mutta intoilin myös itse jutuista, kunnes tarkemmin mietein 😛 nykyään mietin ensin 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Tykkään itsekin lukea näitä, välillä kun paljastuu yllättäviäkin juttuja 🙂 Jep tässä on vuosien varrella oppinut hieman rauhoittamaan itseään ja miettimään kahdesti ennen kuin lähtee tekemään. Nuorempana olin aina mukana kaikessa kun en koskaan kehdannut kieltäytyä… Nyt varmaan palaisin loppuun heti jos vastaisin kaikkiin asioihin aina kyllä! Onneksi kasvetaan kaikissa asioissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta