Pitäisi varmaan opetella enemmän elämään hetkessä.. Ajatuksia tavoitteista ja ruokavaliosta vlogi nro 2.

Heippa, tein teille nyt toisen videopostaukseni. Aihen oli niin massiivinen, että sain sen ehkä puhuttuna supistettua hieman, eli tässä toinen videoni olkaa hyvät. ps. En tiedä, että mitä sen laadulle tapahtui matkanvarrella.. höh.

Huomenna sitten hieman suklaajuttuja kun nyt syömisen makuun päästiin, heh…

withloveEmma

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Pitäisi varmaan opetella enemmän elämään hetkessä.. Ajatuksia tavoitteista ja ruokavaliosta vlogi nro 2.”

 1. Näitä lisää! siis videoita ja kysymyspostaukseen tulee varmasti kysymyksiä 🙂 kuulostipa niin tutulta toi jonkinlainen morkkis jälkikäteen. Itsellä hyvin samanlaisia ajatuksia, vaikken sinänsä mitään itseltäni kielläkään ja herkuttelen kyllä, mutta se tietynlainen päänsisäinen vapaus kuitenkin puuttuu…

  • Voi kiitos, kiva kuulla<3 Varmasti teenkin lisää näitä, pitää vaan opetella käyttämään kunnolla tota muokkausohjelmaa 😀 Tiedän ihan mistä puhut. Tavallaan sitä tiedostaa, sen, että ei tähän pullaan nyt mun elämäni kaatua, mutta sitten kuitenkin samalla miettii, että voihan perse miksi syön.. En tiedä mistä tälläisetkin ajatukset on saaneet alkunsa, naurattaa välillä ihan itseäkin kun on niin rajoittunut tietyllä tapaa.. Haluan päästä tästä piirteestä itsessäni eroon kyllä! Eikä varmaan olla sinun kanssa ainoita tämän asian äärellä 😉

 2. Tosi hyviä ajatuksia!!! Mulla on ihan sama juttu , et haluan muistaa tän kesän iloisena ja ylipäänsä elämäni! Kadun jälkeenpäin niitä aikoja kun en syönyt herkkuja enkä muutenkaan tarpeeksi ruokaa ja olin varmaan ihan samanpainonen kun nyt!! Ainut ero tähän nykyiseen elämään on se , että mulla näkyy vähä ne vatsalihakset.. 😀 Vaikka syön joka viikko herkkuja!! Ja yritän kyllä olla ajattelematta, että niiden vatsalihasten ei todelkaa oo pakko näkyä koko loppuelämää ja se ei tuu onnistumaan varmastikaan. Ja elämässä on todella paljon isompia asioita kuin lihakset. Toki haluan pitää kropasta hyvää huolta! Ja lihaksista ja luustosta. Se auttaa varmasti tulevaisuudessa myös. 🙂 Mutta en halua muistella ja katua vanhempana tai millon vaan, että en ole nauttinut elämästä myös herkkujen suhteen!! 🙂

  • Kuulostaa niin tutulta tuo! Itsekkään en ole ehkä ollut ikinä näin hyvässä kunnossa, eikä muutama pala suklaata ole kaatanut minua matkalla. Toki elämässä pitää olla niitä muitakin iloja kuin vain syöminen, sillä silloin sen kanssa voi käydä hassusti, mutta varmasti niin kauan kun ruokaan pystyy suhtautumaan terveellä järjellä ja neutraalisti, on oikealla polulla – söi sitä pullaa tai ei 😀 Mukavaa kesää sinulle!

 3. Aamubodypumpin jälkeen kinkkilounas! Oi niitä aikoja, voisko saada jonkun throwbackin?! <3

  • Ja voi luoja sitä solariumissa vietettyjen tuntien määrää 😀 Ei paljon uv-riskit puristellut niihinaikoihin! Se oli kyllä kivaa aikaa, meidän pitäis saada Keniltä joku kannatuspalkinto, sen verran tuli sinne euroja kannettua 😛 Otetaan vielä joskus uusintakierros ja käydään Marjon aamubumpissa ja sen jälkeen lounaalla<3

 4. Hyvä aihe ja postaus, samaistun täysin ja koitan myös päästä ajattelutavasta eroon, että okei mennään vaan kakkukaffeelle tohon uuteen kahvilaan, jonka jälkeen koko ilta harmittaa, että söi sen kakun. Eilen testasin uutta Turkuun tullutta kahvilaa kakku maistui ja ei kyllä harmita yhtään. Elämästä pitää nauttia.

  Hääpostaukset kiinnostaa! Indiedaysin annalla ja sebastianilla oli hyvä lähestymistapa. Eli ainakin häiden jälkeen voisit kertoa 1) tarjoilusta 2) pukeutumisesta morsian, sulhanen ja kaasot esim 3) myös muut hääkoristelut, mahdollinen häämatkakohde ym kiinnostavat 🙂

  Hyvää ja kesää ja eletään hetkessä!!!:)

  • Kiitos 🙂 Joo se on ihan totta, että tekee ihan omalle psyykkeellekkin hyvää välillä ottaa vähän iisimmin. Ei niitä tuloksiakaan saa jos jatkuvasti stressaa kaikesta, koska sehän on tutkittu, että stressi hidastaa rasvanpalamista ja aineenvaihduntaa. Eli siis kakkukahvit kerranviikossa, niin pysyy kroppa kunnossa – eikö niin? 😉

   Juuri jotain tuollaista olen ajatellutkin kirjoittaa. Etukäteen kun ei halua kauheasti kirjoitella, että jää jotain vielä yllätykseksikin 😀

   Ihanaa kesää sinulle, eletään<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta