Helppo maapähkinä raakasuklaa

_MG_9468

**Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Minun oli eilen ihan pakko saada jotain hyvää. Suklaa on kaikissa muodoissaan suuri heikkouteni ja on minun onneni, että keksin joskus aikaa sitten tehdä itse raakasuklaata, jolloin en oikeastaan edes kaipaa normaalia suklaata sen rinnalle. Raakasuklaan tekemiseen ei ole oikeaa keinoa, itse olen opetellut yhden tavan ja hieman aina muokkailen sitä mieleni mukaan..

Tässä nyt tämä versio eilisestä suklaasta, voiko mikään olla enää helpompaa?

Kun kaikki ainekset ovat tasaisena massana, levitin ne Ikean suklaamuottiin, joita vihdoin muistin ostaa kotiin. Asettelin jokaiseen pikkumuottiin yhden maapähkinän ja tasasin massan pikkumuottien välillä. Sitten vain massa pakkaseen ja noin viiden minuutin päästä suklaa oli jo valmista. Suosittelen vaikka kahvin kaveriksi.

Linkitin muutaman raaka-aineen suoraan Hyvinvoinnin.fi :n sivuille, jossa on nyt ihan varteenotettava tarjous sunnuntaihin asti, sillä kaikista Cocovi:n ja Fast:in tuotteet on -20% alennuksessa, eli kannattaa toimia nopeasti 🙂

_MG_9474 _MG_9475

withloveEmma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta