Bacherlorparty + OOTD ja vähän viikonloppujuttuja

_MG_9489_MG_9484

 

Lähetin Timon äsken polttareihinsa, hän oli ihan romuna kun ei yhtään osannut polttareita odottaa tälle viikonlopulle. Hän vielä tiistaina puhui kuinka huono olen valehtelemaan, että kilometrien päähän näkyy, että polttarit on juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna.

Onneksi on luvattu ihan mahtavaa säätä, pojilla tulee ihan superkiva viikonloppu! Minä taas lähden pian piipahtamaan valmistujaisjuhlissa. Aamulla onkin aikainen herätys ja tiedossa ulkohurrikaani TFW:llä.

Olen myös niin innoissani, sillä Elisa tulee meille yökylään ja saadaan viettää tyttöjeniltaa ensimmäistä kertaa ilman poikia meidän Tampere-elämän aikana. Pojat kun on keskenään niin hyviä ystäviä ja minä sekä Elisa myös, niin iltoja tulee aina istuttua porukalla, koska olisi typerää olla eri paikoissa. Nyt kun pojat on pistetty muualle, niin saadaan laatuaikaa meillekin 😛

Minun pitäisi olla jo menossa, mutta tässä istun ja näpyttelen… Henri yritti kai tappaa meidät äsken treeneissä ja olisin ihan valmista tavaraa nukkumaan. No ei auta, se on nyt ryhdistäydyttävä ja lähdettävä, niin ehtii ajoissa vielä kotiin. Hieman kyllä tuo terassi houkuttelisi, mutta aamulla voisi olla hurrikaanissa toinen ääni kellossa, oikeastaan ei olisi mitään järkeä edes mennä ja haluan ihan ylikaiken kuitenkin treenaamaan(syömään pitsaa treenin jälkeen).

Tässä vielä kerrankin päivän asua, pitsikimono on tilattu TÄÄLTÄ.

_MG_9523 _MG_9512 _MG_9494

Käyhän jättämässä kysymyksesi edelliseen postaukseen, kysymyksiä voi jättää sunnuntai-iltaan asti ja kysymykset voi olla mitävaan maan ja taivaan välillä 🙂

Ihanaa perjantaita!

withloveEmma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Bacherlorparty + OOTD ja vähän viikonloppujuttuja”

  1. Apua, miten ihmeessä oot onnistunut iskemään itsellesi noin hyvännäköisen miehen? Ilmeisesti et asu Stadissa, koska täällä päin tommoset hunksit liikkuu vaan missien ja mallien kanssa. Huh miten kuuma mies 😛

    • Hahhah 😀 Vai miten Timo on saanut iskettyä minut;) Eikä kun olen ihan onnentyttö, sillä Timo on myös ihan huippu tyyppi! Ollaan siis molemmat Haminasta kotoisin, mutta meidän tarina alkoi Kotkassa, nykyään vaikutetaan Tampereella eli ei stadissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta