TFW aamuhurrikaani ja itsensävoittamisen mahtava tunne.

_MG_9589 _MG_9576

Heräsin aamulla hieman kauhunsekaisin tuntein, sillä aavistus siitä, mitä tänään olisi edessä tuntui ihan ylitsepääsemättömältä. Hoin oikeastaan koko aamun itselleni, että se on vain tunti minun elämästäni, selviän siitä kyllä.

Meitä oli kasassa iso porukka ja sää antoi parastaan, joten jo etukäteen suunniteltu ulkotreeni oli mahdollista toteuttaa. Kun näin, mitä taululla luki, alkoi hiki nousta otsalle. Vieläkö pitäisi punnertaa?

Kun selvisin suurimmasta pakokauhusta aloin ajatella, että Henri on kertonut niin monta tarinaa itsensä ylittäineistä ihmisistä, jotka ovat selvinneet kuka minkäkinlaisista esteistä liikunnan suhteen, että kyllä minäkin tästä selviän. Se on vain päätettävä, että tekee jonkin asian loppuun, sillä kun jotain oikein kovasti tahtoo, on se saavutettavissa.

_MG_9559 _MG_957410390889_907739679288788_1738476794885697881_n11391257_907739655955457_2064724504757084274_n

Fiilis hurrikaania tehdessä oli mitä parhain ja vaikka välillä tuntui epätoivoiselta, vedettiin treeni ihan täysillä loppuun ja voi luoja, että tuntuikin hyvältä hieman huoltaa kehoa tämän treenin jälkeen.

_MG_9581

Treenin jälkeen tilattiin vielä porukalla Kotipitsasta uudet gluteenittomat ja laktoosittomat pitsat, joita voin kyllä lämpimästi suositella. Toisaalta minulla alkoi olla jo niin kova nälkä, että olisin syönyt vaikka maksalaatikkoa jos joku olisi sitä tarjonnut.

Huippu aloitus huippu päivälle, nyt voi tyttöjen viikonloppu alkaa!

withloveEmma

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “TFW aamuhurrikaani ja itsensävoittamisen mahtava tunne.”

  1. Hehee, saattoi ehkä olla ihan vähän mun vika, että punnerruksia oli 100 eikä 50 😀 Toi oli kyllä aika rankka setti, mutta ihan superhyvinhän kaikki veti!

    • Mun ojentajat vihaa sua huomenna 😉 Eikä kun ihan mahtava setti oli ja niin hyvä fiilis jäi!

  2. Mä aina fiiöistelen noita ulkotreenikuvia… ulkotreenit olis kivoja kyllä, mutta garvoin tulee lähdettyä treenille ulos, muutakuin lenkille. Tää asia täytyy varmaan tänä kesänä ottaa projektiksi 😀

    • Ja kännykkä korjaili mukavasti sanoja, itsehän en näppäillyt mitä sattuu 😛

    • Ulkotreenit on kyllä ihan huippuja, harmi, että niitä tulee tehtyä ihan liian vähän nykyään 🙁 Kuule ilman sun typoja en olis huomannut, että mun otsikoinnissa on myöskin virhe 😀 ”aamuthurrikaani” 😀 pitääkin korjata heti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta