Kesä ja kuohuviini.

_MG_9672Olen aina todella ristiriitaisissa fiiliksissä kesäisin, sillä monesti illat kääntyvät yöksi ja sunnuntaina en ole ihan siinä kaikista pirteimmässä kunnossa. Sitten haluan kuitenkin samalla olla hyvässä kunnossa, elää terveellisesti ja treenata säännöllisesti. Ihan kuin eläisin jotain kaksoiselämää.

Toisaalta niinkuin viimeviikolla videopostauksessa sanoinkin, en halua elää elämääni stressaten siitä, että voinko tehdä jotain vai en, vaan nauttia hetkistä ja ihmisistä ympärilläni. Minun varmaan pitäisi kannustaa kaikkia siihen, että joo lauantai- iltana kympiltä kotiin ja sunnuntaina aamusalille, tai lenkille vähintäänkin. Olisin vaan ihan hirveän tekopyhä jos tekisin niin. Minä rakastan kesää, kuohuviiniä, piknikkejä, lämpimiä öitä ja sateisia sunnuntaita, jolloin voin vaan olla ja käpertyä Timon kainaloon katsomaan leffoja.

Jos minun täytyy valita, hyvän kunnon tai elettyjen hetkien välillä, niin kyllä minä haluan elää. En kuitenkaan halua ajatella sellaisella joko-tai ajatusmallilla, sillä minusta se, että sillointällöin käyt ulkona ja jopa käytät alkoholia ei tee sinusta millään tavalla vähemmän kunnollista treenaajaa. Toki en missään tapauksessa voi kieltää sitä faktaa, että treeni kärsii alkoholinkäytöstä, sillä ainakin itse olen ihan eri treenipirkko silloin kun en ole pitkään aikaan juonut tippaakaan mitään ja onhan se ihan erilainen fiilis kun viikonloppuna on oikeasti levännyt, kuin se, että nukuttuja tunteja on aivan liian vähän.  Mutta turha sitä on valittaa jos väsyttää, koska se on ihan oma valinta jos ei lepää silloin kun kuuluisi 😀

Nämä on niin kaksipiippuisia juttuja. Aika vähän sitä loppujenlopuksi enää jaksaa edes käydä missään, niin ne muutamat kerrat kesässä tuskin minuun vaikuttaa. Tärkeintä on osata elää hetkessä ja nauttia kesästä, sekä elämästä juuri sellaisena kun se sillä hetkellä parhaalta tuntuu.

_MG_9664 _MG_9677 _MG_9680

Mekko hersecret.fi (saatu blogin kautta)

Mukavaa alkavaa juhannusviikkoa<3 Minä täällä odotan Elisan kanssa poikia polttarireissulta kotiin, kivaa kuulla, että mitä siellä onkaan tapahtunut 😀 Koitan saada Timon kirjoittamaa omat polttarikuulumisensa tänne.. Saa nähdä, että onnistunko!

ps. Iltaan asti on vielä aikaa jättää kysymyksiä TÄNNE

image1 (1)

 

 

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Kesä ja kuohuviini.”

 1. Mulla on vähän sama 😀 Rakastan treenata ja elää terveellisesti ja tavoitteitani tukien, mutta mä myös rakastan bilettämistä! Ei välttämättä mitään överidokausbileitä, vaan tanssilattialla tamppaamista ja aamuyöhön kestäviä reivejä. En ole absolutisti, ja voin kyllä myöntää, että alkoholikin maistuu pari kertaa vuodessa, tissuttelut tosin jätän muille. Ja ne parhaimmat muistot on kyllä tullut ennemmin niiltä bilereissuilta kuin oman keittiön äärestä tai kuntosalilta. Mutta kun terveelliset elämäntavat tulevat selkärangasta, treeneistä todella nauttii ja salilla tulee vietettyä 5-6 päivää viikosta, niin ei pienet bilereissut ja seuraavan päivän väsyt silloin tällöin maailmaa kaada. Päinvastoin, tuo vähän tasapainoa muuten aika säntilliseen elämään 🙂

  • Juuri näin! Välillä pitää osata vähän irrotellakkin, eikä se aina tosiaan tarkoita sitä perseilyä viinan kanssa. Ja jokaisella on se oma tapansa vaihtaa vapaalle ja nauttia vapaapäivistä, eikä kenenkään tapa ole minusta väärä jos se tuottaa iloa ja hyvää mieltä 🙂

 2. Moi! Juuri tänään olen pyöritellyt ihan samanlaisia ajatuksia. Kävin tällä viikolla neljä kertaa salilla ja muutaman kerran hölkkäämässä. Olo oli hyvä. Torstaina ja perjantaina söin jäätelöä ja lauantaina olin häissä: viiniä, kakkua ja herkkuja. Tänään kävin kiinalaisessa syömässä. Tekeekö tällainen elämä minusta sitten huonon ihmisen? Mielestäni ei.
  Viime kesänä en hellittänyt ikinä, laskin kalorit juhannuksena ja juhlissa ja jätin kaiken perusrungosta poikkeavan. Tavallaan kontrolli toi turvaa ja onnea, mutta oikeasti olen nyt aidosti onnellinen. Nauran, hassuttelen ja hymyilen paljon enemmän. Kylkiluut eivät enää paista, mutta toisaalta voimaa on paljon enemmän. Mielestäni elämään kuuluu kermakakku ja kuohuviini, siinä missä painojen nostelu ja proteiinijuomat. Nykyään vaan niin monet arvottavat itsensä ja muut sen perusteella, mitä lautaselta löytyy ja montako liikunta kertaa sports trackeriin on kertynyt, ja se on melko surullista. Terveellisyys ja elämästä nauttiminen on jotain muuta kuin liikuntakertojen, kaloreiden ja aikataulujen seuraamista ja jatkuvaa laskemista.
  Mukavaa kesää, nauti! 🙂

  • Moikka! Puhut niin asiaa…Ymmärrän toki niitäkin ihmisiä, jotka elää tosi tiukasti, se sellainen hallinnan tunne tuo tiettyä turvallisuutta. Kuitenkin haluan mummona katsoa elämääni taaksepäin ja sanoa lapsenlapsilleni, että mummo muuten eli ihan täysillä ja nautti täysin rinnoin elämästä, kuin, että mummo muuten veti maasta 100kg(okei olis sekin siistiä kertoa, mutta got my point :D).
   Hyvinvointi on juurikin niinkuin sanoit niin monen asian summa, ja jokaisella niin henkilökohtaista, että yhtä tapaa voida hyvin ei ole olemassa!
   Ihanaa kesää myös sinne 🙂

 3. Aivan samoja fiiliksiä myös mulla! Yritän vähän kiristellä itselleni kesäkroppaa, mutta en vain halua kieltäytyä kaikesta hauskasta. Kyllähän siitä tulee voittajafiilis, kun menee kotona aikaisin nukkumaan ja herää aamulla salille, mutta selaappa siinä sitten instagramia ja yritä olla olematta katkera niille kesäyön hauskoille hetkille, mitä sinne tutut ja tuntemattomat jakaa. Kyllä sitä itsekkin haluaa olla mukana sellaisessa ja elää hetkessä. Suomen kesäkin on niin lyhyt. Nyt edessä on juhannus, joka tavallaan ahdistaa, kun pitää poiketa totutusta mutta enemmän mua ahdistais, jos punnitsisin ruokia ja en hölläis ajatuksia edes hetkeksi. Että kyllä se perjantaina on fresitan paikka ja lämpimän (tai kylmän), valoisan kesäyön viettäminen aamuun asti hetkessä eläen.

  • Ihan samat fiilikset täällä! Minusta on kuitenkin tärkeintä osata elää hetkessä ja tehdä niitä asioita, mitkä tuntuu hyvältä. Oli se sitten tarkka treenaaminen ja syöminen tai sitten ei 🙂 Meillä taitaa juhannus mennä tällä kertaa ihan levätessä ja mökistä nauttiessa, tekee sekin ihan hyvää. Nautihan kesästä ja elä hetkessä, se tekee hyvää mielelle 🙂

  • Sitä kultaista keskitietä tässä koitetaan löytää, onko sellainen olemassa 😉 ? Ihana Outi kun jaksat aina ilahduttaa kivoilla kommenteilla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta