Vastauksia kysymyksiin, olkaa hyvä!

Tässä nyt vastaukset kysymyspostauksen kysymyksiin. Tykkään niin älyttömästi vastailla näihin, vähän kun ystävänkirjaa kirjoittaisi 🙂 Yhdestä jätetystä kysymyksestä teen ihan oman postauksensa, sillä siitä tulisi pelkkänä vastauksena ihan kohtuuttoman pitkä.

Mikä motivoi sinua eniten liikkumaan ja syömään terveellisesti?

Minua motivoi toki tulokset, mutta eniten kuitenkin hyvinvointi. Voin selvästi paremmin silloin kun syön terveellisesti ja liikun säännöllisesti. Vatsani reagoi kaikkiin ruokavalion muutoksiin, joten mitä puhtaampi, sen parempi.

Mitkä 3 ruoka-ainetta ovat sulle tärkeimpiä ja eniten käytettyjä?

Tärkeimpiä ruoka-aineita… hmmm. No proteiineina syön eniten jauhelihaa ja kanaa, hiilarit on helpot: kaurapuuro ja bataatti on ykköset, voisin elää niillä.

Mitkä on sun päivittäin käyttämät meikkituotteet? (Merkit ja sävyt jos haluat laittaa)

Olen vuosien mittaan laiskistunut meikkaajana ja normipäivänä jos siis menen töihin, teen usein vain meikkipohjan. Olen käyttänyt jo useamman vuoden Max factoryn long lasting performance meikkivoidetta sävy on 105, olen käyttänyt tätä jo usean vuoden ajan, lisäksi käytän päivittäin peitevoidetta ja valokynää, näistä en ole mitään ehdotonta suosikkia löytänyt. Tällä hetkellä taitaa olla lumenen valokynä, sekä peitevoide. Pohjan kiinnitän irtopuuterilla, minulla on käytössä nyt Gosh:in prime’n’set, mutta tykkään myös Grimasin irtopuuterista. Varjostukset teen aurinkopuuterilla, H&M:llä on paras hintalaatuväri-suhde niissä. Kulmiin käytän lumenen kulmameikkikynää, siitä on sävy kulunut pois niin ei hajuakaan siitä 😀 Jos jaksan laittaa ripsiväriä, niin sitten minulla on Maybellinen lash sensational, se on ihan paras.

Missä tanssiryhmässä tanssit, millasta tanssia?

En tanssi missään enää. Kotkassa olin osa BIONICcrew– nimistä ryhmää. Teimme laidasta laitaan erilaisia tyylilajeja, show painotteisesti kuitenkin. En voisi kuvitellakkaan, että enää sen jälkeen lähtisin mihinkään uuteen, vaikka kaipuu tanssimaan on loputon. Olen ikuisesti sydämessäni osa sitä ryhmää.

Onko sulla millanen tanssitausta?

Olen aloittanut lapsena baletilla ja sen jälkeen käynyt kilpatanssilajeja lukuun ottamatta kaikki tyylit läpi hiphopista moderniin. Jazz on lajina minulle ehkä se kaikista ominaisin etenkin kun on kyse enemmän show- tyyppisestä tanssimisesta. Kaiken kaikkiaan tanssittuja vuosia on elämässäni varmaan noin 15.

Kauanko olet treenannut salilla?

Olen ollut satunnainen salilla kävijä jo pitkään, mutta säännöllisesti olen treenaillut varmaan noin parisenvuotta..

Mitä tavoitteita sulla on?

Jos mietitään elämää yleensä, niin olla onnellinen ja elää elämäni onnellisena loppuun saakka. Tehdä niitä asioita joista nauttii ja rakastaa lähimmäisiä, sekä olla rakastettu. Saada oma perhe ja kasvattaa täyspäisiä kansalaisia omista lapsista. Tavoitteita on paljon, tästä tulisi ihan loputon lista jos ne kaikki avaisin 😛

Uskotko

  1. kohtaloon

Uskon, että kaikella on tarkoitus ja jokin meitä ohjaa. Kohtalo on minun mielestä hieman negatiivissävytteinen sana, mutta kai minä jollakin tasolla kohtaloon uskon.

  1. karmaan?

Uskon, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita ja uskon, että paha saa aina palkkansa.

Mikä on mottosi?

”Life is what happens when your buzzy doing other stuff”

Haluaisitko lapsia?

Haluan, mutta en kahta enempää 😀

Paras lapsuuden muistosi?

Israelissa asutut vuodet ehdottomasti. Etenkin 98-99 vietetty vuosi.

Miksi aloit bloggaamaan ja mitkä ovat olleet sen suurimmat haasteet?

Olin miettinyt bloggaamisen aloittamista jo pitkään ennen kuin sitten lopulta uskalsin toimia. Tykkään kirjoittaa, ottaa kuvia ja jakaa asioita. Tämä on minulle rakas harrastus ja toivottavasti myös työ jonain päivänä, ainakin jollakin tasolla J

Haasteena on usein se, että kamerani on ihan surkea, enkä saa niin laadukkaita kuvia kuin mitä haluaisin. Toisaalta välillä kuvia ei ole ollenkaan ja niitä pitää nyhjäistä tyhjästä, kuten tähän postaukseen 😀

_MG_8001 _MG_8005

image1 (1)

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta