Juhannustunnelmia ja tehokas ulkotreeni koko kropalle.

_MG_9748

Mitenkäs siellä on juhannus kulunut? Tänään saatiin vihdoin aurinkoa ja lämpöä tänne meillekin! Meinasi jo eilen usko loppua kun pilvet pysyivät niin sitkeästi taivaalla ja lämpötila ei paljon 15 asteen yläpuolelle noussut.

Ostettiin Timon kanssa torstaina kahvakuula, että saadaan edes pientä treeniä tehtyä mökilläkin. Teinkin meille TFW:n hengessä ihan killerin hurrikaanitreenin, mutta itsellä alkoi särkeä kesken treeniä päätä niin paljon, että Timo pakotti minut lopettaamaan. Treeni taisi kuitenkin toimia, sillä Timo puuskutti aikalailla treenin jälkeen.

Meinattiin eilen vielä hetken, että oltaisiin tänään jo rantauduttu maihin, mutta onneksi ei, sillä nukuin pitkästä aikaa kunnon yöunet ja herättiin vasta yhdeltätoista toteamaan, että täällähän on oikein ihanan kesäinen ilma ja aurinkokin on näyttäytynyt vähän väliä meitä ilahduttamassa. En nyt juuri keksi mitään parempaa kuin istua tyynen meren äärellä kirjoittelemassa, kun aurinko hieman lämmittää niskaa ja hyvä musiikki soi taustalla.

Toivotaan, että ilma pysyy tällaisena ja saadaan nauttia lämmöstä iltaan asti. Nyt sitten voitte piirtää rastin seinään, nimittäin heitin eilen talviturkin ja kävin kastautumassa vedessä. Olen varmaan viimeksi käynyt meressä joskus kaksi vuotta sitten 😀 En kestä yhtään kylmää vettä, joten tämä minun kastautumiseni oli ihan palkinnon arvoinen suoritus.

Olen oikeasti nauttinut lepäämisestä niin paljon. Olen ollut todella väsynyt viimeaikoina ja minusta on tuntunut, että mikään maailman uni ei ole riittänyt siihen, että olisin aamulla herännyt levänneenä. Onneksi nyt olen saanut nukkua tarpeeksi ja toivonkin, että ensiviikolla olisin vähän pirteämpi kuin nyt.

Ihanaa viikonloppua sinne, olit sitten töissä, mökillä, kaupungissa tai ihan missä vain!_MG_9778_MG_9799_MG_9855_MG_9842_MG_9856_MG_9803

withloveEmma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta