Paluu arkeen, nyt on otettava itseä niskasta kiinni!

Juhannus teki hyvää. Sain vihdoin nukuttua jo pitkään kertyneitä univelkoja pois ja olo on nyt oikeasti pitkästä aikaa normaali ja hyvä. Lomaan on nyt tasan kolme viikkoa, mikä tällä hetkellä tuntuu ikuisuudelta, mutta näillä vapailla jaksaa painaa hyvin sinne asti. Onko siellä loma vasta edessä, vai pian jo takanapäin?

Nyt kun on keho ja mieli ravittu voin reippaasti heittää rentoemman vähäksi aikaa nurkkaan ja ottaa jumppaemma esiin. Pistin eilen tilaukseen hieman uusia lisäravinteita ja vaikka purkit ei mitään muutakkaan ja vaikutuskin on varmaan enemmän korvien kuin makkaroiden välissä, on hauskaa hieman hifistellä ja kuvitella niiden vaikuttavan positiivisesti tuloksiin. Olen pitkästä aikaa taas treenien suhteen omillani ja jo kuukausi sitten jakamani morsiushaaste- treeni pistetään nyt kunnolla käytäntöön, sillä täytyyhän se testata, että onko treenistä mihinkään. Varsinkaan nyt kun minulla ei nyt ole mitään suunniteltua treeni-ohjelmaa, niin kolmijakoinen treeni muutamalla lenkillä ja HIIT:illä toimii varmasti paremmin kuin hyvin.

Tarkoitushan oli pitää tiukkaa herkkulakkoa juhannukseen asti, mutta omalla kohdallani tämä oli täysi failure, nimittäin en ole varmaan viimeiseen puoleenvuoteen syönyt yhtäpaljon herkkuja kuin viimeisen kolmen viikon aikana.. Tosi hyvä esimerkki olen: ensin teen kaikki viimeisen päälle valmiiksi ja itse mokaan koko homman 😀 Nyt en edes viitsi vannoa minkään lakkojen nimeen vaan koitan parhaani mukaan olla herkuttelematta, mutta jos niin käy niin punnerran sitten hieman kovempaa ja itseppähän tiedän syöneeni, mutta turhaa on myöskään valittaa jos tuloksia ei tule. Pitää nyt vaan itse tehdä itselleen selväksi, että kumpi painaa omassa vaakakupissa enemmän: se mitä laitan kurkustani alas, vaiko se miltä näytän..  Jotenkin en jaksa nyt vaan hikoilla minkään asian suhteen, vaan haluan nautiskella liikunnasta, kesästä ja kaikesta tulevasta. Eiköhän kaikki kuitenkin mene ihan hyvin! Ihanaa alkavaa viikkoa sinne<3

_MG_0120 _MG_0061 _MG_0126image1 (1)

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta