Soittolistan päivitystä: uusia lempibiisejä treenilistalle.

Hellou!

Minulla on tapana pitää yllä yhtä soittolistaa, jota päivitän tasaiseen tahtiin. En osaisi treenata ilman musiikkia ja pitkästä aikaa laitoin tänään napit korville myös kävellessäni töihin. Kummasti se matka vaan tuntui lyhyemmältä musiikin tahtiin. Ajattelin jakaa muutaman uuden suosikkini täällä myös teidän kanssa, jos vaikka saisitte tekin uusia lemppareita listoille. Jos muuten tästä genrestä tykkäätte, niin vinkatkaa ihmeessä uusia biisejä, ne on aina tervetulleita, sillä välillä sitä ei vaan jaksa metsästää uutta musiikkia ja vanhojakaan ei jaksaisi kuunnella. Jaettu ilo on tässäkin tapauksessa paras ilo :)!

https://www.youtube.com/watch?v=MKi8lk5EF6w

Etenkin tämä viimeinen oli ihan mahtava löytö. Aikanaan niin loppuun kuluneet biisit kuulostaa yllättävän hyvältä kun ne kuulee taas pitkästä aikaa 😀 Oon alkanut taas fiilistellä jotain biisejä, jotka joskus kymmenen vuotta sitten kulutettiin ihan loppuun. Tulee niin mahtavia muistoja mieleen!

Latailen tässä juuri videopostausta taas huomiselle, joten ollaan pian kuulolla 🙂

ps. muista tykätä blogista myös instagramissa, fb:ssä ja bloglovinissa, niin olet uusimmista jutuista aina ajantasalla 🙂

image1 (1)

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta