Pieni lisä lisäravinteisiin, BCAA ja vitamiinijauhe testissä.

**postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Sain ilokseni tilata Urheilutuote.fi:stä* tuotteita testaukseen. Tein tilauksen sunnuntaina ja jo tänään oli tuotteet haettavissa Siwasta. Tilasin itselleni CLA:ta* rasvanpolton tehostuksen toivossa(siitä lisää myöhemmin), aminohappoja, proteiinivanukasta ja Skip:in vitamiinijauhetta. Lisäksi sain yllärinä kofeiinia, tauriinia ja b-vitamiinia sisältäviä Wirta- tabletteja* ja pari patukkamaistiasita. Kyllä osaa tyttö olla onnellinen.

BCAA:ta käytin treenin aikana jossain vaiheessa enemmänkin. Etenkin silloin kun tein aamutreenejä. BCAA sisältää aminohapoista välttämättömimmät, eli L- leusiinin, L-valiinin ja L-isoleusiinin. Aminohapot ovat siitä hyödyllisiä, että elimistö pystyy hyödyntämään ne heti proteiiniksi, eikä niiden tarvitse käydä maksan kautta. Isot pojat on kertoneet, että aminohapot estävät myös paljon pelättyä lihas kataboliaa. Eli jos harrastat tyhjän mahan lenkkeilyä, niin suosittelen ottamaan aminohapot pohjalle, niin elimistö ei ehkä kuluta lihasta niin paljoa kuin tyhjänmahan juoksussa.

_MG_0146

Vesimeloni on helppo maku nirsoille, tämän purkin löydät täältä.*

Toisena tuotteena esittelen tänään uuden tuttavuuden, Skip:in vitamiinijauheen.

Olen maailman huonoin syömään vitamiineja purkista. Ruokavalioni on niin suppea ja mielikuvitukseton, että en mitenkään saa kaikkea tarvitsemaani päivittäisestä ruokavaliosta. Olen tehnyt kaikkeni, että muistasin ottaa vitamiinini ja vaikka olen kantanut dosettia mukana töissä asti, ovat ne jääneet ottamatta. Lisäksi monet vitamiineista käy minun mahalleni ja ei ole yksi- eikä kaksikertaa kun olen meinannut sinkin oton jälkeen oksentaa, vaikka en olisi sitä tyhjään mahaan ottanutkaan. Kun bongasin tämän jauheen Urheilutuote.fi:n sivuilta, oli sitä pakko saada oitis testiin.

Skip Mega force (ihan oikeasti?!?) lupaa olla laadukas vitamiinien lähde ja vaihtelevasti sisältääkin suurinta osaa päivittäisestä vitamiinintarpeesta. D-vitamiinia yhdessä pikku kauhallisessa on hyvin vähän, mutta näin kesä-aikaan luulisin sen monipuolisen ruokavalion lisäksi olevan ihan sopiva. Lähinnä iloitsen jos saan B- vitamiinin ja sinkin näin alas oksentamatta. Sinkistä on ollut suuri apu iholleni, mutta tablettina se on mahdoton. Jauhe maistuu miedosti sitruunalta ja on aika helppo juoda aamulla normaalistikkin juomani veden seassa. Purkki on hieman hintava, mutta 750g päivittäisessäkin käytössä tulee kestämään ikuisuuden. Toivotaan, että vatsani ei tästä pillastu vaan saisin tästä helpon vaihtoehdon lukuisille vitamiinilisille.

_MG_0131 _MG_0132

 

Aloitan huomisesta ihmiskokeen ton CLA:n kanssa, otan siihen kyllä kaveriksi vihreätee- kapseleita.. Katsotaan tapahtuuko mitään (toki liikun ja koitan syödäkkin järkevästi:D). Jos teiltä löytyy siitä kokemuksia, niin kertokaa! Onko kukaan herkkävatsainen kokeillut? Tuleeko ylös?

-Emma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta