Summer is it you?

_MG_0343

 

Tämä viikonloppu on ollut kaikinpuolin ihan todella onnistunut. Eilen vietettiin mukava päivä perheen kanssa ja illalla ehdittiin vielä näkemään ystäviäkin. Tänään aamusta tallusteltiin viltti kainalossa lähipuiston nurmelle ja ensimmäistä kertaa tänä kesänä otettiin aurinkoa. Okei, minun auringonottoni tapahtui maksimekon läpi, mutta ehkä siinä muutama uusi pisama tarttui matkaan mukaan ainakin.

Näyttäisi siltä, että vihdoin se meidän kaipaamamme kesä on täällä! Olen saanut harmaita hiuksia stressatessani tulevasta säästä, sillä ulkohäiden onnistumisen kannalta säällä on aika olennainen osa. En ihan tarkalleenottaen tiedä, että mitä silloin ajateltiin, kun tähän ratkaisuun päädyttiin, mutta nyt näyttäisi siltä, että kaikki menee sään osalta varmasti hyvin. Ei sillä, että mitenkään kyttäisin kaiken maailman pitkänajan ennusteita kahden tunnin välein, mutta kuitenkin. Ihan niinkuin minun kyttäämiseni jotenkin parantaisi tulevaa säätä?

Olen aina ollut henkeen ja vereen sää- ihminen. Muistan monien vuosien takaa säät, jos päiviin on liittynyt jotain tapahtumaa. Muistan aurinkoiset kesät ja kylmät talvet. Timo jaksaa aina nauraa kun muistan tarkalleen milloin esim. viimekesänä oli aurinkoista ja milloin ei, muistan tarkalleen myös lämpötilat ja tuulisuuden.

Sää aiheuttaa minulle usein suurta stressiä, sillä erittäin kylmänherkkänä ihmisenä menee moni juttu mönkään jos ulkona on kylmä. Talvet on minulle äärimmäisen hankalaa aikaa, sillä palelen ihan jatkuvasti ja voin pahoin kylmästä. Kestän vielä syksyn, mutta marraskuusta eteenpäin tuska on piinaavaa. Olenkin nauttinut näistä leudoista talvista, sillä ne on minun kannaltani olleet paljon inhimillisempiä ja olen kokenut voivani paremmin. Toisaalta lumettoman talven pimeys on todella uuvuttavaa, että ei sekään ole hyvä. Mitäs jos kiellettäisiin talvi? Anyone?

Nyt ei kutenkaan mietitä talvea, vaan annetaan kesän näyttää parastaan. Olkoot vaikka 30 asteen helteet tulossa, niin minä nautin, enkä hyväksy yhtään valitusta kuumasta ilmasta, sillä tätä ei kestä kauaa!

_MG_0340 _MG_0356

Housut//Vero moda,  Pitsikimono//HerSecret.fi (saatu blogin kautta)

image1 (1)

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta