Miss Hullu Poro Open 2015, behind the scenes.

_MG_0299

Sain hiljattain ystävältäni Hillalta ehdotuksen tulla kuvailemaan tämän vuotisia Miss Hullu Poro Open – kilpailuja. Hullu Poro Open on tennisturnaus, joka järjestetään vuosittain Tampereella ja sen yhteytedessä on valittu myös aina edustava ja sporttinen tyttö kilpailuja edustamaan.

Tänäkin vuonna paikalla oli yhdeksän toinen toistaan kauniimpia tyttöjä ja mietin siinä hiljaa kuvaillessani, että minä varmaan kompastuisin korkoihini tai tippuisin lavalta, jos joutuisin siellä kävelemään. Tytöt olivat kuin vanhoja tekijöitä lavalla ja osalla heistä taisi ollakkin jo enemmänkin kokemusta lavalla olemisesta, sekä kauneuskilpailuista- sen kyllä huomasi.

_MG_0272 _MG_0285

Kilpailun voittaja valitaan lauantaina ja sitä ennen tytöt harjoittelevat esiintymistä ja osallistuvat pitkin viikkoa pieniin aktiviteetteihin. Itse pääsen takaisin TFW:lle torstaina, kun tytöillä on siellä treenit. Harmi, että joudun heilumaan kameran varressa, olisi kiva päästä treenaamaan mukaan. Ehkä sitten taas ensikerralla!

_MG_0292 _MG_0319

Kilpailusta tulee varmasti tiukka ja tuomareille vaikea. On kivaa päästä seuraamaan viikon kulkua, sillä en ole ikinä ollut mukana seuraamassa tällaista ennen.

Voittajalle on tiedossa ihan superhyvät palkinnot, joten uskon, että jokainen tytöistä pistää enemmän kuin 110% mukaan tähän kilpailuun. Ihanaa nähdä näin innostuneita nuoria naisia. Torstaina taas jatketaan tyttöjen kanssa!

_MG_0325 _MG_0312withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta