Inspiraatiota rannalle ja kesäpukeutumiseen

**Kaupallinen yhteistyö HerSecret.fi kanssa

Nyt kun vihdoin saatiin tänne meillekkin kesä, niin uskallan itsekin alkaa miettiä jotain muuta vaatetta päälleni, kuin pelkkää villatakkia ja farkkuja.

Keräilinkin teille hieman lemppareitani yhteistyökumppanini HerSecret.fi:n sivuilta, jos vaikka näistä löytyisi teillekkin uutuuksia vaatekaapin täytteeksi!

collagehersecret

Bikinit löydät täältä, täältä ja täältä

Näistä bikineistä lähtee ihan ehdottomasti tilaukseen ainakin nuo mustat. Pelkään, että nuo graaffiset sinivalkoiset ovat minulle liian isot. Jos nyt en saa rannalle itseäni täällä Suomessa, niin ainakin sitten talvella kun lähdemme häämatkalle, on bikinit jo valmiina!

collagehersecret1

 

Mekot täältä ja täältä

Olisin ihan ehdottomasti halunnut tuon musta mekon, mutta valitettavasti se on väliaikaisesti loppu, mekosta oli monta eri värivaihtoehtoa niin jään nyt vielä harkitsemaan turkoosin ja tämän oikealla olevan valkoisen välillä. Naisella ei voi ikinä olla nimittäin liikaa maksimekkoja 😉

collagehersecret2

 

Topit täältä ja täältä.

Musta lyhyt toppi lähti ostoskoriin heti kättelyssä, nyt ei tarvi enää kriiseillä lauantain asun suhteen, sillä tuon saa yhdistettyä ihan minkä alaosan kanssa tahansa! Näitäkin toppeja löytyi niin monessa eri värissä, että minulla oli hyvin suuria hankaluuksia valita, että minkä niistä haluaisin eniten!

Muistathan, että HerSecret:in tilaukset tulee 1-3:ssa arkipäivässä ja heillä on ilmainen toimitus, sekä palautus, joten nyt äkkiä shoppailemaan, tuotteet eivät nimittäin ole hinnalla pilattu 🙂

image1 (1)

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta