Punaisen flanelipaidan tarina

Olen jo pitkään halunnut punaista flanelipaitaa jonka saisin (vain vuoden muodista myöhässä) kietaista lanteille. Noh koska tosiaan olen taas ihan vain vähän myöhässä tässä asiassa, en luonnollisestikaan ole löytänyt ko. vaatekappaletta edes kirpputorilta, joten olin jo luopunut toivosta.

Eilen aamulla minulla välähti. Omistan tunikan, joka on samaa kuosia, kuin kaipaamani flanelipaita, enkä käytä sitä enää. Kello oli jo 6:30, mutta se ei haitannut, sillä paita oli saatava. Tunikan kun leikkaisi auki ja lyhentäisi, tulisi siitä oiva korvike kaipaamalleni vaatekappaleelle.

Kävin sitten tylsillä keittiösaksilla leikkaamaan paitaa hirveässä kiireessä, että ehdin töihin. Jälki oli juuri sen näköistä ja hyvä kun ei tullut paitaan yhtään reikää, sillä aika vauhdikasta oli tämä minun sohimiseni. Onnellisena kymmenisen minuuttia myöhemmin vedin päälleni lähes uudenveroisen ruutupaidan vain todetakseni, että 10- vuotiaskin leikkaisi siistimmin.

Ylpeänä silti kävelin paita päällä hammaslääkäriin ja kotiin. Viis siitä mitä muut ajattelee, minulla oli uusi paita, jonka mie ihan ite leikkasin!

Ihanaa päivää kaikille, välillä kannattaa päästää luovuus valloilleen:)

_MG_0414_MG_0412

 

Kuvat: Pauliina/ Health’s kitchen

withloveEmma

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta