Miss Hullu Poro Open 2015 goes TFW- Tampere

_MG_0485

Hymy oli vielä tytöillä herkässä kun tyyliini ihan viimetinkaan saavuin TFW:lle. TFW on luvannut tarjota kilpailun voittajalle kolmen kuukauden ilmaiset treenit ja perintöprinsessoille kymmenen treenikertaa(voi miksi en ole kilpailussa mukana ;)), joten eilen tytöt sitten pääsivät kokeilemaan, että mitä voittajalle on tiedossa.

_MG_0490_MG_0496

Henri piti alkuun pienen breeffin tulevasta ja kertoi TFW:n toiminnasta, sekä tuttuun tapaansa motivoivan tarinan (oh’ how I miss those stories), jonka jälkeen vuorossa olikin hyvin tutut ja turvalliset x-hypyt. Tytöt tekivät kaksi erää hurrikaanista ja kävi kyllä heitä melkein sääliksi, sillä muistan vielä elävästi, että miten raskasta se välillä oli. Toisaalta katselin kateelllisesti kaihoten ja ikävöin omia treenejäni siellä. Ihan rehellisesti voin sanoa, että treeni intensiteetti on laskenut 110% -> 50%, ei vaan yksin saa itsestään sellaista voimaa irti. HUOH.

Tytöt kyllä antoivat kaikkensa ja treeni näytti menevän todellakin perille!  Oli kerrankin hauska katsella vierestä, kuinka tyttöparat meinasivat päästä hengestään Henrin käsittelyssä.. No ei kai, hyvin meni kaikilla, ottaen huomioon lähes kolmeakymmentä hipovan lämpötilan.

_MG_0538_MG_0513

Lauantaina on sitten Miss Hullu Poro Open 2015 finaali, ja varmasti tulee kyllä hankala kisa, sillä jokainen tyttö on omalla tavallaan niin valovoimainen. Tytöt ovat kovin erilaisia kaikki, mutta selvästi näkee, että heillä on hyvä meininki ja mukava porukka, jossa he kaikki nauttivat olla!

_MG_0547_MG_0561

Pieni taistelija<3
Pieni taistelija<3

Lauantaita jännityksellä odottaen….

-Emma

 

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta